Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 7678

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Online herdenken met Memoria

Dierbaren zoals vrienden, familieleden of kennissen kunnen online een boodschap achterlaten, condoleren of een livestream bekijken.

U kunt inloggen op de pagina www.monuta.memoria.nl.

010 - 426 7678
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Maassluis

Het hebben van een plek om even naar terug te keren om het leven van uw overleden dierbare te herdenken kan rust geven. Het is een veel gehoorde reden wanneer wij een begrafenis regelen in Maassluis. U kunt de begrafenis in Maassluis regelen op verschillende plekken in de regio. Voorbeelden van begraafplaatsen zijn de karakteristieke begraafplaats de Dijk met prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg, of Holy in Vlaardingen. Maar u kunt de begrafenis ook regelen op begraafplaatsen in Maasland, Maasdijk en Hoek van Holland, of ergens anders in Nederland. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen karakter, u kunt kiezen voor de begraafplaats die het beste past bij wie uw overleden dierbare was.

010 - 426 7678
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Maassluis

Een crematie regelen wij zo dat deze past bij wie uw dierbare was. Werkte uw dierbare bijvoorbeeld in het havengebied? Dan kan Crematorium de Dijk een bijzondere beleving aan de plechtigheid meegeven. Deze locatie ligt aan de Waterweg. Hier heeft u vanuit de aula een prachtig uitzicht. In de zomer kunt u er zelfs voor kiezen om op deze locatie een buitenplechtigheid te houden, waarbij op de achtergrond de schepen langsvaren. Er zijn meer bijzondere locaties mogelijk voor een crematie in Schiedam en omgeving. Denkt u aan crematorium Ockenburgh, een crematorium in Den Haag met uitzicht op een prachtige tuin met eikenbomen. Of aan crematorium Beukenhof in Schiedam in een bosrijke omgeving. Ook crematorium Eikelenburg in Rijswijk behoort tot de mogelijkheden. En wilt u de crematie liever ergens anders regelen? Dat kan ook. U heeft de vrije keuze, wij staan u overal in Nederland bij.

010 - 426 7678
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Maassluis? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

010 - 426 7678