Praktische informatie

055 - 5341850 24/7 bereikbaar

Als crematorium hebben wij doorgaans vooral contact met uitvaartverzorgers. Zij regelen namens nabestaanden belangrijke zaken rondom de afscheidsdienst. U kunt hierbij denken aan de tijdsduur van de plechtigheid, uitvaartmuziek en catering. Onze taak is om dit alles te helpen mogelijk maken. Op deze pagina vindt u belangrijke informatie en documenten.

Algemene informatie

Wie zaken doet met Crematorium Heidehof in Ugchelen, zal zich aan onze algemene voorwaarden moeten houden. Van de opdrachtgevers hebben wij een ingevuld opdrachtformulier en een registratieformulier nodig. U downloadt het Word-bestand van het opdrachtformulier hier. In principe is de uitvaartverzorger de opdrachtgever, maar ook als particulier kunt u de crematie regelen bij ons. Verder hebben wij een aantal huisregels opgesteld voor onze gasten.

Tarieven en prijsopgaven 2021

De tarieven en mogelijkheden van ons crematorium vindt u hier.  Alle prijzen zijn inclusief de NER-toeslag en het basistarief asbestemming.

Heeft u nog vragen over de kosten? Of wilt u graag advies over een van de vele mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op via 055 - 534 18 50.

Uitgebreide catering

Van koffie met cake tot een glas wijn en een heerlijk arrangement: u heeft de keuze uit vele opties rondom de catering. In deze brochure leest u meer over ons aanbod en de tarieven.

Vragen? Neemt u contact op!

Op deze pagina hebben wij hopelijk antwoord gegeven op veelvoorkomende vragen. Heeft u toch nog een vraag of wilt u aanvullende informatie? Dan kunt u contact opnemen met ons team. Wij helpen u graag!