Dienstverlening

Ons team vindt een gastvrije instelling heel belangrijk. Daarom zullen wij altijd met u meedenken, of het nu gaat om cateringwensen of uitvaartmuziek. Ook kunt u opnamen laten maken van het afscheid. Zo kunt u dit altijd op een later en minder emotioneel moment terugkijken. We geven u graag vrijblijvend advies en denken altijd met u en uw wensen mee. Geen uitdaging is ons te gek!

Onderdeel van Monuta

Als crematorium zijn wij onderdeel van Monuta. Daardoor zijn wij verzekerd van meer dan 90 jaar ervaring en kunnen wij gebruikmaken van hun diensten. Zo is het mogelijk om via het Monuta uitvaartwensenformulier en www.uitvaartwensen.nl uw wensen voor uw uitvaart vast te leggen. Verder werken we nauw samen met de uitvaartverzorgers van Monuta Apeldoorn en Monuta Vaassen.

Dr. C.J. Vaillant Fonds

Bij een crematie blijven naast de as soms ook metalen achter. Dit zijn metalen die afkomstig zijn van bijvoorbeeld kunstgewrichten of andere chirurgische materialen.  Deze metalen zijn bestand tegen de enorm hoge temperaturen in een crematieoven en worden bewaard en uiteindelijk verkocht. Van de winst die overblijft steunt het Dr. C.J. Vaillant Fonds verschillende goede doelen. Klik hier voor meer informatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen? Bijvoorbeeld over praktische informatie en de kosten? Of wilt u graag advies over een van de vele mogelijkheden rond asbestemming? Neemt u dan gerust contact met ons op!