Uitgebreide catering

055 - 5341850 24/7 bereikbaar

Vaak denken mensen dat bij een uitvaart standaard een plak cake en kop koffie wordt geserveerd. Maar niets is minder waar. Wist u dat u bijvoorbeeld ook kunt kiezen voor bittergarnituur met een goed glas wijn of bier? We zien steeds vaker dat nabestaanden bijzondere wensen hebben als het gaat om de catering. Geen uitdaging is ons te gek. Ons team maakt uw wensen graag mogelijk!

Diverse arrangementen

Crematorium en uitvaartcentrum Heidehof biedt u een ruime keuze op het gebied van catering. In onze uitgebreide cateringbrochure leest u wat wij voor u kunnen regelen. U kunt denken aan diverse soorten broodjes, snacks en gebak. Maar we hebben ook diverse arrangementen, zoals:

  • Arrangement Heidehof: verschillende roomboterkoekjes, kleine soesjes, bonbons en chocolaatjes;
  • Arrangement Het Loo: verschillende soorten petitfours, grote en kleine soesjes;

Kaas en worst arrangement: verschillende soorten Hollandse kaas en worst;

  • Hollands arrangement: koude en warme bittergarnituur (kaas, worst, wraps van ham en zalm, bitterballen);
  • Indisch arrangement: pasteitjes, kleine loempia’s en spekkoek.

Hersftarrangement

Wij hebben een speciaal arrangement samengesteld. Bekijk deze hier. 

Kom vooraf gerust langs

Het kan fijn zijn om in de dagen voor de uitvaart alvast even bij ons langs te komen. U kunt dan ons crematorium zien en de sfeer proeven. Ook kunnen we de indeling van de aula en de cateringmogelijkheden met u bespreken. Wat er kan meer dan u denkt en daar vertellen we u dan graag over!

Laatst kwam een familie bij ons met een fotootje dat ze op internet hadden gevonden van verschillende tapas. Aan ons de taak om dat ook te regelen. En het is gelukt ook! Op de dag van de uitvaart konden we een heerlijk en uitgebreid tapasbuffet serveren. De familie was blij! Zo zie je maar weer: geen uitdaging is ons te gek!” – manager Els van den Brink

Lokale samenwerkingen

Wij werken als het even kan samen met lokale partijen. Zo kunnen we iets terugdoen voor onze streekgenoten. Bovendien leveren zij de lekkerste lokale lekkernijen, zoals krentenwegge.

Geen meegebrachte etenswaren

U mag helaas geen zelfgemaakte etenswaren uitdelen of serveren in crematorium en uitvaartcentrum Heidehof. Dit is niet toegestaan in het kader van de Wet op de Allergenen en HACCP-regelgeving. Wilt u toch iets persoonlijks aanbieden? Dan zoeken wij hiervoor samen met u een oplossing.

De broodjes waren erg lekker.” - anoniem

Wilt u meer informatie?

Wanneer u wilt weten of uw idee mogelijk is of wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ons team helpt u graag verder.

Of bekijk hieronder onze uitgebreide cateringbrochure:

Cateringbrochure Crematorium Heidehof