Ons team

Roger Poper

Medewerker uitvaart

Sinds 1 februari 2018 ben ik werkzaam als verantwoordelijke van Crematorium en Begraafplaats Schifferheide.

Ik ben voorheen al meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de horeca en dat verspreid over meerdere bungalowparken en hotels, grote bedrijven dus, in het Limburgse. Ik heb vooral functies gehad waarin ik veelal in contact stond met gasten en zo hun wensen vervulde. Iets wat er binnen dit crematorium zeker wordt verwacht en verlangd.

Meer over mij

Helma Lutke - Schipholt

Medewerker hospitality

Ik ben werkzaam bij Crematorium Schifferheide​ vanaf de dag dat haar deuren open gingen. Mijn werk bestaat hoofdzakelijk uit het verzorgen van de koffietafels. Werk dat voldoening geeft maar vooral ook dankbaar werk is. Iedere dag is anders, maar elke dag ben ik mensen tot dienst op het moment dat ze het hard nodig hebben en daardoor is de waardering vaak ook groot. Ik hoop dat ik samen met mijn collega's nog vele jaren klaar mag staan voor iedereen die ons nodig heeft.

Meer over mij

Sjan Thomas

Adviesmedewerker

Mijn naam is Sjan Thomas. Ik ben in 2010 eerst bij Monuta als drager begonnen. Na drie jaar heb ik dit werk verruild voor een functie bij Crematorium en Begraafplaats Schifferheide. Momenteel ben ik werkzaam als gastvrouw bij het crematorium. Ik begeleid onder andere familie en belangstellende tijdens het rouwbezoek van hun dierbare. Het werk geeft mij veel voldoening, ik vind het fijn om mensen te kunnen bijstaan tijdens een moeilijke periode. 

 

Meer over mij

Astrid Heeren

Medewerker hospitality

Sinds maart 2013 ben ik werkzaam in de uitvaartzorg als gastvrouw/serveerster. Geen enkele uitvaart was daarbij hetzelfde voor mij. Mijn collega's en ik vinden het erg belangrijk dat wij de persoonlijke zorg, aandacht en steun kunnen bieden aan de mensen die achterblijven. Het feit dat wij dit voor de nabestaanden kunnen betekenen, maakt ons erg trots. Wij merken dat deze dienstverlening op prijs wordt gesteld, door de vele bedankjes die wij achteraf mogen ontvangen.

 

Meer over mij

Zeger Groenendijk

Medewerker uitvaart

Mijn naam is Zeger Groenendijk. Ik doe mijn werk graag, omdat ik het leuk vind om buiten op de begraafplaats te werken en samen met de familie een mooie persoonlijke uitvaart neer te zetten.

 

Mijn hobby's zijn mijn drie honden, mijn tuin en oude meubels opknappen.

Meer over mij

Yvonne Dohmen

Adviesmedewerker

Mijn naam is Yvonne Dohmen. Ik doe dit werk, omdat ik het een eer vind om behulpzaam te zijn voor de familie, die een moeilijke en kwetsbare periode doorstaan. Ik wil hen op wat voor manier dan ook bijstaan in hun verdriet.

 

Ik ben moeder van twee dochters. Mijn hobby’s zijn lezen, handwerken, tuinieren en brocante (zowel inrichten als bewonderen).

Meer over mij

Liesbeth Lück

Administratief medewerkerMijn naam is Liesbeth Lück. Ik werk vanaf 2007 bij Schifferheide als administratief medewerkster en doe dit met volle overgave en plezier. Mijn taken zijn hoofdzakelijk administratief en ik zorg ervoor dat ieder dossier volgens procedure zorgvuldig afgehandeld is.

Meer over mij

Waarom Crematorium en begraafplaats Schifferheide?

  • Prachtige locatie in de Limburgse heuvels.
  • Mooi uitzicht vanuit de aula over de Anstelvallei.
  • Flexibel en gastvrij zijn, dat staat hoog in ons vaandel.

Werkgebied