Uitvaartwensen vastleggen

U staat niet dagelijks stil bij uw uitvaartwensen. Toch is het wel verstandig om er alvast over na te denken. Want alleen u kent uw laatste wens. Wilt u bepaalde keuzes aan uw nabestaanden overlaten? Ook dan is het goed om dat vast te leggen, zo blijven zij niet met onverwachte vragen achter.

Kosteloos vastleggen

Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. In het filmpje hieronder wordt uitgelegd waarom het zo belangrijk is om uitvaartwensen vast te leggen.

 

Uitvaartwensen online vastleggen

Met Monuta Uitvaartwensen kunt u uw uitvaart samenstellen. U ziet uw wensen vervolgens terug in een filmpje dat u kunt delen met uw familie en vrienden.

Naar de uitvaartontwerper

Wilt u liever gewoon uw laatste wens opschrijven, maar wel online bewaren? Dan kunt u gebruikmaken van ons online notitieblok . Het online notitieblok is te vinden via de Uitvaartwensen knop hierboven. De tekst wordt opgeslagen in uw eigen mijn Monuta-account. U kunt eenvoudig weer inloggen als u uw wensen wilt aanpassen. 

Uitvaartwensen op papier vastleggen

Wilt u uw uitvaartwensen liever op papier invullen en vastleggen? Vraag dan gratis het laatste wensen boekje aan via het Monuta Uitvaartwensformulier. Als u het ingevulde laatste wensen boekje weer naar ons opstuurt, krijgt u van ons een uitgewerkt overzicht terug.

Uw uitvaartwensen staan dan vrijblijvend geregistreerd bij Monuta en zijn altijd beschikbaar. Ook als uw nabestaanden de papieren niet kunnen vinden. Klik hieronder om het formulier aan te vragen of bel met het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur).

Uitvaartwensenformulier aanvragen

Uitvaartwensen bespreken met een uitvaartverzorger

U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger. Hij kan u meer vertellen over alle mogelijkheden. Het kan prettig zijn om alles alvast geregeld te hebben. Dit kan u en uw nabestaanden veel rust geven. Neemt u gerust contact met ons op.

Zoek een uitvaartverzorger bij u in de buurt