Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitvaartwensen

Afbeelding
Uitvaartwensen vastleggen

Voordelen van
uitvaartwensen

  • Gratis en vrijblijvend vastleggen
  • Uw nabestaanden blijven niet met vragen achter
  • Ook als u geen klant van Monuta bent
  • Altijd online inzichtelijk en eenvoudig aan te passen

Uw uitvaart is geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om er alvast over na te denken. Want alleen u weet hoe uw uitvaart eruit moet zien. Wilt u bepaalde keuzes aan uw nabestaanden overlaten? Ook dan is het goed om dat vast te leggen, zo blijven zij niet met onverwachte vragen achter.

Uitvaartwensen online vastleggen

Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen online vastleggen in Monuta Uitvaartwensen, ook als u ergens anders verzekerd bent. Stap voor stap helpen wij u in Monuta Uitvaartwensen door de verschillende mogelijkheden en keuzes tijdens een uitvaart. 


Uw uitvaartwensen eenvoudig aan te passen

U kunt uw wensen altijd en overal online inzien en aanpassen. Zo weet u zeker dat uw dierbaren later niet met vragen achter blijven. In Monuta Uitvaartwensen doorloopt u stap voor stap alle keuzes die gemaakt moeten worden rondom een uitvaart. Hierbij kunt u uw wensen zo vormgeven zoals u dit zelf wilt. Uw wensen worden door Monuta online opgeslagen en bewaard zodat deze beschikbaar zijn voor de uitvaartverzorger en uw dierbaren.  

Uitvaartwensen bespreken

Bespreekt u liever uw uitvaartwensen direct met een uitvaartverzorger van Monuta? U kunt vrijblijvend een uitvaartwensengesprek aanvragen. 

Uitvaartwensengesprek aanvragen

 

Liever uw uitvaartwensen op papier vastleggen?

Wilt u uw uitvaartwensen liever op papier invullen en vastleggen? Vraag dan gratis het Monuta Uitvaartwensenformulier aan via het online formulier. Als u het ingevulde formulier weer naar ons opstuurt, krijgt u van ons een uitgewerkt overzicht terug. Uw uitvaartwensen staan dan vrijblijvend geregistreerd bij Monuta en zijn altijd beschikbaar. 

Heeft u al uw wensen bij Monuta  vastgelegd? 

U kunt direct inloggen in Mijn Monuta om uw ingevoerde uitvaartwensen te bekijken en te wijzigen. 

Inloggen Mijn Monuta