Dienstverlening

045 - 574 2669 24/7 bereikbaar

Het team van Crematorium en Begraafplaats Schifferheide vindt gastvrijheid erg belangrijk. Daarom denken we altijd met u mee. Geef gerust uw wensen aan, geen verzoek is voor ons teveel. Crematorium Schifferheide beidt namelijk veel mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld de muziek voor u verzorgen. Uitvaartmuziek is erg belangrijk bij een afscheid. Het roept herinneringen op en helpt om gevoelens uit te drukken. Ook bepaalt het de sfeer bij een uitvaart.

Na de plechtigheid kunt u de gasten een hapje en drankje aanbieden. Het team van Crematorium Schifferheide regelt dit graag voor u. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij Crematorium en Begraafplaats Schifferheide is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn 65 parkeerplaatsen. Bent u met een groter gezelschap, dan zijn er uitwijkmogelijkheden langs de weg.

Heeft u vragen over Crematorium en Begraafplaats Schifferheide of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers via 045 – 5742669 of per e-mail via schifferheide@monuta.nl

Meer informatie

Algemene voorwaarden

Huisregels

Mogelijkheden en tarieven Crematorium en Begraafplaats

Dienstleistungen und Preise 2021

Opdrachtformulier