Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0512 – 366360

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Crematorium Wâldhôf gemiddeld met een

7,3
3 beoordelingen
66% beveelt Crematorium Wâldhôf aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij zijn erg warm ontvangen. Prachtige aula met mooi uitzicht op de vijver. Vriendelijke en behulpzaam personeel, verstand van zaken. Niets was hun te veel. Wij wilden onze moeder begeleiden naar de ovenruimte en zelfs dit was mogelijk. Ondanks ons verdriet was het een passend en eervol afscheid.

Meer lezen
Familie de Jong
Drachten
07-02-2023
10

Of het nu gaat om de ontvangst in de familiekamer of de verzorging van de muziek , het was top. Na de plechtigheid was er in het restaurant alle tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten en oranjekoek te eten. De combi Waldhof crematorium en Nijboer uitvaartverzorging is ons voor de tweede keer in 2 jaar tijd erg goed bevallen.

Meer lezen
Joop Hinnen
Raalte
30-12-2022
2

Totaal gebrek aan de menselijke maat. Tijdens condoleance controle door een mevr of de regels wel werden gevolgd. Zij maakte zich niet aan ons bekend, banjerde door de ruimtes en vertrok weer. Nog voor we konden beginnen aan het afscheid, werd op een botte manier gevraagd waar de sleutel was, werd de opbaarkamer verder ontruimd. Geen bekend making wie deze persoon was, geen medeleven of condoleances. Tot slot, wij hebben mijn man, onze heit, tot aan de crematieruimte gebracht, onder begeleiding van mevr.G.Dongelmans, na een klop op de deur, werd deze geopend, deze man keek om het hoekje, zei mooi en deed de deur weer dicht. wij hebben mijn man, onze heit op de gang voor de dichte deur achter gelaten, voelde niet goed. beste mensen doe iets aan jullie ongeïntresseerde, horkerige houding, ga met meer respect met nabestaanden om, dit maakte op ons een erg onpersoonlijke indruk. heel jammer, we kunen het niet over doen. Onze klachten gaan niet over Mevr. G. Dongelmans, zij heeft naar ons gevoel goed gehandeld.

Meer lezen
G.Stelwagen- de Jong.
Workum.
14-07-2022