Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0180 - 626387

Team Monuta
Barendrecht

Onze uitvaartverzorgers

Jill Murel

Mijn naam is Jill Murel en ik ben geboren in 1978. Samen met mijn partner en drie dochters woon ik in de Hoeksche Waard. Al van jongs af aan intrigeerde de begraafplaats mij en op mijn vijftiende wist ik het zeker: ik word uitvaartverzorger. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Monuta en sinds 2012 ben ik uitvaartverzorger. Ik doe mijn werk met liefde en affiniteit en behandel de nabestaanden zoals ik zelf behandeld wil worden. Ik sta de naasten met raad en daad terzijde en zal alles in het werk stellen om een afscheid te regelen naar de wens van de overledene en nabestaanden.  Zo regel ik een uitvaart waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken en die helpt bij het verwerken van het verdriet.