Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0180 - 626387

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Barendrecht gemiddeld met een

9.5
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Barendrecht aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles is verlopen zoals ik had bedacht. Debora was tot grote steun, fijn dat mijn dochter Jill haar had voorgesteld.

Meer lezen
Marja
Heinenoord
21-01-2022
10

Mijn ervaring met Monuta wil ik als bijzonder positief omschrijven. Van de wijze waarop mijn moeder was opgebaard was ik zeer onder de indruk, alsof zij 10 jaar jonder was, de rouwdienst in het gebouw van Monuta werd voortreffelijk geleid door een van de medewerkers en de begeleiding van mijn moeder naar haar laatste rustplaats vond ik zeer indrukwekkend. Kortom, een zeer fraaie uitvaart die ik mij zal blijven herinneren.

Meer lezen
Godefriedus
Rotterdam
03-01-2022
9

Dankbaar dat Monuta een groot deel van de zorg voor de begrafenis op zich nam. Degenen met wie ik te maken had, waren vriendelijk, begripvol en professioneel. Ook was duidelijk te merken dat ze correct onze wensen aan elkaar doorgaven. Wat ik wel een beetje miste: continuïteit in verzorgers. Bij iedere ontmoeting (3 in totaal) hadden we contact met steeds weer een andere medewerker. Ze deden het uitstekend, waren goed geïnformeerd over onze wensen, maar het is in een verdrietige situatie best wel belangrijk om een bekend gezicht te zien.

Meer lezen
Maria
Middelburg
31-12-2021
8

Totaal onverwacht met uitvaart te maken gekregen,maar een fijn gevoel hoe het is verlopen en hoe de begeleiding was,vooral met jill mural een fijne band in de periode van rouw en verdriet.

Meer lezen
Claudia
Vlaardingen
16-11-2021
9

Mijn ervaring is zeer tevreden ….omdat ik ondanks het grote verlies, het hele proces van de uitvaart , heel netjes, respectvol, begripvol is verlopen. Door eerdere goede ervaringen van monuta, hebben we een vertrouwd gevoel gekregen, waarin wij toch ook dit keer weer kozen voor monuta. Vriendelijk dank hiervoor.

Meer lezen
Nelie
Rotterdam
08-06-2021
9

Zeer betrokken, meedenkend en begripvol

Meer lezen
mevrouw f.w Boomsluiter
Schiedam
31-05-2021
10

Goed gesprek gehad alles keurigbehandeld.

Meer lezen
Emma Edeling Schnitker
Hoek v Holland.
28-03-2021
10

na het overlijden van mijn vrouw uitstekend geregeld alles volgens haar wens. ik heb nu zelf ook al alles ingevuld en weet dat het hier in goede handen is

Meer lezen
hans
rotterdam
24-03-2021
10

Na eerst verzekerd te zijn geweest bij een verzekeringsmaatschappij, na een ervaring met Monuta bij een familielid zijn wij over gestapt naar monuta. Een verzekeringsmaatschappij keert geld uit bij een overlijden. Bij monuta sluit je een totaal pakket af. Geen uitkering van geld, afhankelijk van wat je kiest sluit je een totaal verzorgings pakket af. Ophalen van de overledene, verzorging, opbaren naar wens. Bezoek. Kaarten, bedankkaarten alles is in het pakket mee te nemen tegen een aantrekkelijk maand tarief. Daarom ben ik overgestapt naar Monuta. Helaas heb ik onlangs gebruik moeten maken van het verzekerd pakket en alles is tot mijn volle tevredenheid behandeld.

Meer lezen
Emil
Vlaardingen
27-02-2021