Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0180 - 626387

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Barendrecht

Veel nabestaanden vinden het fijn om een plek te hebben waar ze hun overleden dierbare kunnen bezoeken. Dit is een belangrijke reden om te kiezen voor een begrafenis. Wanneer u ervoor kiest om een begrafenis te regelen in de regio Barendrecht, dan staan wij u natuurlijk in deze periode bij. In onze kerkelijke gemeente Barendrecht vinden plechtigheden vaak plaats in de kerk waar men bij is aangesloten. Een begrafenis regelen in Barendrecht kan vervolgens op de begraafplaatsen de Ouden Dijck en aan de Scheldestraat. Het is ook mogelijk om nog een dienst te houden in de aula van de uitvaartcentra die naast de begraafplaatsen zijn gelegen. Er is meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook thuis, in het sportcafé of in de favoriete horecagelegenheid van uw overleden dierbare het afscheid regelen. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het regelen van een begrafenis in Barendrecht met u.

0180 - 626387
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Barendrecht

Wanneer u ervoor kiest ons een crematie te laten regelen in Barendrecht, heeft u de keuze uit verschillende crematoria in de omgeving. U bent vrij in uw keuze voor een crematorium in het hele land. In de regio Barendracht, kunt u terecht in Hoeksche Waard, maar ook in Rotterdam. Wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in de regio Barendrecht. Samen geven we vorm aan een passend afscheid van uw overleden dierbare. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de regio Barendrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0180 - 626387