Recensies

Complimenten

Afgelopen zondag heb ik een bijzondere voorstelling gezien bij u in de aula. De voorstelling van 13 uur heeft grote indruk op me gemaakt. Een dikke roman van Couperus terugbrengen tot de essentie is op zich al een verdienste. Maar het vervolgens op deze wijze vertolken waarbij de aula van Begraafplaats Oud Eik en Duinen maximaal benut wordt, de live muziek een onmisbare aanvulling is en de spelers invoelbaar en krachtig acteren, is grandioos. Bij deze uitvoering vallen verhaal en locatie op een wel heel exclusieve manier samen. Het eindbeeld waarbij alle personages met paraplu de regen inlopen de begraafplaats op richting nota bene de zuil met de as van Couperus, zal ik niet snel vergeten! Ik wil u graag mijn complimenten overbrengen dat Oud Eik en Duinen juist een voorstelling als deze de gelegenheid geboden heeft om aldaar gespeeld te worden.

Nogmaals onze zeer oprechte dank.

Dank voor zoveel subtiele aandacht op 2 November met de gedichtenavond en gister met het mooi-klinkende koor en de ontvangst. De fakkels, in aantal vermeerderd, een stemmige aanblik voor de gang naar de begraafplek. Mijn en onze (familie) gewaardeerde dank aan de organisatoren van deze plechtige avonden. De sterrenboom is uniek in deze tijd van Kerst.

de mooiste begraafplaats van nederland

Ja Erasmus is niet alleen goed in rondleidingen, maar ook zeer vakkundig in het omgaan met diverse mensen, begripvol betrouwbaar , kortom een warme persoonlijkheid. en ook veel verstand van bomen met hartjes! groet jojoe

Schitterende rondleiding

Hoewel dat gisteren al met een handdruk en in woorden is gedaan wil ik jullie langs deze weg nogmaals van harte danken voor de schitterende rondleiding over de begraafplaats. En dan te bedenken dat wij nog niet alles hebben gezien. Gids Erasmus heeft er werkelijk een onvergetelijke middag van gemaakt. Als de tijd die staat voor de rondleiding overschreden wordt dan heb ik meestal last van vermoeidheid in mijn benen en voeten, maar dat was dit keer absoluut niet het geval. Ook thuis was ik veel minder moe dan normaal na zo'n bezoek. Jullie begrijpen het, ik zie met veel genoegen hierop terug.