Overslaan en naar de inhoud gaan
Uitvaartwensen vastleggen
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen online vastleggen in Monuta Uitvaartwensen, ook als u ergens anders verzekerd bent.
Start met vastleggen
Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken

Begraafplaats in Den Haag

Begraafplaats Oud Eik en Duinen is een van de mooiste begraafplaatsen van Nederland en bevindt zich midden in Den Haag. De begraafplaats beschikt over een bijzondere flora en fauna en biedt plaats aan zowel huurgraven als koopgraven in verschillende klassen. De rijke historie van Oud Eik en Duinen gaat terug naar een klein kerkhofje in 1247. Deze behoorde bij de kapel van het gehucht Eik en Duinen. De restanten van deze kapel torenen nog steeds hoog uit boven de tallozen grafmonumenten. Sinds de eerste begrafenis in 1247 groeide het kerkhof uit tot een begraafplaats met allure. En die allure onderscheidt Oud Eik en Duinen nog steeds van veel andere begraafplaatsen.
  • Dienstverlening
  • Faciliteiten
  • Locatie en contact
Image
Oud Eik en Duinen Den Haag Catering

Catering

U vult de catering in volgens uw eigen smaak en cultuur.

Lees meer
Image
Muziek Waldhof

Muziek

Kies voor een vakkundige en muzikale afscheidsdienst.

Lees meer
Image
Bos- en bovengrondse graven Oud Eik en Duinen

Diverse graven

Op Oud Eik en Duinen vindt u diverse soorten graven.

Lees meer
Image
Asbestemming Terneuzen

Asbestemming

Voor asbestemming bieden wij diverse mogelijkheden.

Lees meer
Image
Aula Oud Eik en Duinen

De aula

De frisse aula van begraafplaats Oud Eik en Duinen combineert authentieke details met moderne mogelijkheden.

Lees meer
Image
Oud Eik en Duinen Den Haag Opbaren

Opbaren

De dagen voorafgaand aan de uitvaartdienst kunt uw dierbare u in alle rust bezoeken in een opbaarkamer.

Lees meer
Image
Oud Eik en Duinen Den Haag
Laan van Eik en Duinen 40
2564 GT Den Haag
Image
Begraafplaats Oud Eik en Duinen Den Haag

Wandelroute bekende Nederlanders

Begraafplaats Oud Eik en Duinen is een laatste rustplaats van veel bekende Nederlanders. Zoals de schrijvers Louis Couperus en Menno Ter Braak, cabaretiers Jean Louis Pisuisse en Willy Derby en politici als Willem Drees en Abraham Kuyper. U kunt kiezen uit twee wandelroutes die langs de diverse graven van bekende Nederlanders lopen.

Image
Begraafplaats Oud Eik en Duinen Den Haag

Wandelroute Oud Eik en Duinen links

Op begraafplaats Oud Eik en Duinen kunt u kiezen voor de route links. Tijdens deze route loopt u langs graven van onder andere Piet Moeskops, Willy Derby en Menno ter Braak. Door op onderstaande knop te klikken ziet u de volledige beschrijving.

Image
Begraafplaats Oud Eik en Duinen Den Haag

Wandelroute Oud Eik en Duinen rechts

Op begraafplaats Oud Eik en Duinen kunt u kiezen voor de route rechts. Tijdens deze route loopt u langs graven van onder andere Salomon Jean René, Abraham Kuyper, Willem Maris en Pieter Caland. Door op onderstaande knop te klikken ziet u de volledige beschrijving.

Image
Begraafplaats Oud Eik en Duinen Den Haag

Algemene informatie

Wie samenwerkt met Oud Eik en Duinen in Den Haag is op de hoogte onze algemene voorwaarden. Van de opdrachtgevers hebben wij een ingevuld opdrachtformulier nodig. In principe is de uitvaartverzorger de opdrachtgever, maar ook als particulier kunt u de begrafenis regelen bij ons.

Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Wat is mogelijk rondom de catering?
Begraafplaats Oud Eik en Duinen beschikt over een sfeervolle koffiekamer waar u na de plechtigheid iets kunt drinken en eten met de nabestaanden en belangstellenden. Hierbij is veel mogelijk. Uiteraard denken wij graag met u mee bij het samenstellen van een passend arrangement. Bekijk ons cateringboek voor de mogelijkheden.
Wat zijn de tarieven voor de dienstverlening van begraafplaats Oud Eik en Duinen?
Op begraafplaats Oud Eik en Duinen is veel mogelijk. Van de plechtigheid in de aula en het verzorgen van beeld- en geluidsopnamen tot het huren of kopen van een graf en het verstrooien van de as. Hier bekijkt u het tarievenboek voor een transparant overzicht van onze dienstverlening.
Ik ben uitvaartverzorger en op zoek naar algemene informatie, waar vind ik die?
Als crematorium hebben wij doorgaans vooral contact met uitvaartverzorgers. Zij regelen namens nabestaanden belangrijke zaken rondom de afscheidsdienst. Hier vindt u als uitvaartverzorger praktische documenten die nodig zijn voor het regelen van een uitvaart. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Klik hier voor het opdrachtformulier. Klik hier voor het registratieformulier.  
Wat zijn jullie openingstijden?
  • Openingstijden administratie: Op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur.
  • Openstelling begraafplaats: Via het kleine toegangshek bij de poort aan de Laan van Eik en Duinen is de begraafplaats tussen zonsopgang en zonsondergang toegankelijk.