Overslaan en naar de inhoud gaan

Over onze dienstverlening

Sinds de eerste begrafenis in 1247 groeide het kerkhofje uit tot een begraafplaats met allure. En die allure onderscheidt Oud Eik en Duinen nog steeds van veel andere begraafplaatsen. Bekijk onderstaand onze diensten om te zien welke mogelijkheden er zijn.
Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken
Image
Dienstverlening Oud Eik en Duinen

Catering

Een belangrijk onderdeel bij het afscheid nemen is het samenkomen na afloop van de plechtigheid. Begraafplaats Oud Eik en Duinen beschikt over een sfeervolle koffiekamer waar u elkaar kunt ontmoeten, herinneringen kunt delen en troost kunt vinden bij elkaar. Op deze mooie plek kunt u gebruikmaken van een hapje en drankje. U vult de catering in volgens uw eigen smaak en cultuur. Of u nu koffie met spekkoek, luxe sandwiches of een glas wijs met borrelhapjes wilt.

Image
Dienstverlening Oud Eik en Duinen

Muziek

Het is mogelijk om een livestream plus opname aan te vragen. In de aula hangen twee schermen. De aula beschikt over een muziekinstallatie, een piano en orgel. Onze twee organisten/pianisten zijn afgestudeerd aan het conservatorium en begeleiden vakkundig en muzikaal de afscheidsdienst met de door u uitgekozen muziekstukken. De ringleiding in de aula zorgt ervoor dat ook slechthorenden de muziek goed kunnen beluisteren.

Image
Begraafplaats Oud Eik en Duinen Den Haag
Image
Begraafplaats Oud Eik en Duinen Den Haag

Bovengrondse graven

Op begraafplaats Oud Eik en Duinen vindt u algemene graven (voor één of drie personen), particuliere graven, een speciale Kinderbegraafplaats en een Islamitisch gedeelte. Ook is het mogelijk een asbus bij te zetten in een graf. Een algemeen graf kunt u huren voor tien jaar, een particulier graf voor dertig jaar of onbepaalde tijd. Een particulier graf kunt u van tevoren kopen. U kunt kiezen uit verschillende vrije graven op de hele begraafplaats. Er zijn vele mogelijkheden om een eigen ontwerp voor een gedenkteken te plaatsen. Bij graven voor onbepaalde tijd kunnen grafeigenaren gebruikmaken van een unieke afkoopregeling voor het onderhoud van gedenktekens. Hierdoor blijft het grafrecht onder bepaalde voorwaarden altijd bestaan.

Image
Asbestemming Wâldhôf

Asbestemming

U kunt een asbus of meerdere asbussen bij elkaar zetten in of op een graf. Dit kan bij particuliere graven, maar ook in speciale urnengraven of urnenmuur. In de urnenmuur op begraafplaats Oud Eik en Duinen kan voor vijf of tien jaar een (sier)urn worden geplaatst. Een (familie) urnenzuil voor tot vier urnen is ook mogelijk.