Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 447 00 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Begraafplaats Oud Eik en Duinen gemiddeld met een

9,5
2 beoordelingen
100% beveelt Begraafplaats Oud Eik en Duinen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Van het begin tot het einde was Jack den Heijer betrokken. Hij gaf rust en overzicht. Alle service er om heen is ook zeer respectvol uitgevoerd door hem en zijn collega's. De afscheidskamer en de begraafplaats zijn prachtig. Ik kijk terug op een mooie ervaring op een heel verdrietig moment.

Meer lezen
Martine
Den Haag
16-07-2024
10

Wij hebben de urnen van mijn ouders overgebracht naar het familiegraf op Oud Eik en Duinen. De bijbehorende steen hadden wij ook meegenomen. Dierbaar en héél zwaar. Bij aankomst werden wij uiterst vriendelijk ontvangen. De steen en urnen werden vervoerd naar het graf, dat al in gereedheid was gebracht. Plaatsing geschiedde zo respectvol. Wij kijken hier met een voldaan gevoel op terug. Hartelijk dank!

Meer lezen
Ieteke
Den Haag
06-08-2022