UItvaartverzorgers

Leslie van der Kruk

Assistent coördinator buitendienst

Sinds 4 januari 2016 ben ik werkzaam op de begraafplaats. Ik heb ruime ervaring met het werken op begraafplaatsen. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging. 

Meer over mij

Caroline van Leeuwen

Administratief medewerker

Vanaf 1 maart 2015 werk ik op de administratie van begraafplaats Oud Eik en Duinen. Mijn naam is Caroline van Leeuwen en ik ben wellicht geen nieuw gezicht voor u. Hiervoor ben ik twee jaar werkzaam geweest bij het uitvaartcentrum Monuta Innemee. Daar heb ik voornamelijk aan de balie gewerkt. Voor mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan sinds ik bij de administratie van de begraafplaats werk. Het werk is veel complexer dan ik had verwacht.

Meer over mij

Henk Hollander

Begraafplaatsmedewerker buitendienst

Ik houd van oude plekken, beelden en stenen. Oud Eik en Duinen is een begraafplaats die dat uitademt. Ik vind de sfeer mooi en prettig om in te mogen werken. Het doet mij dan ook goed om bijvoorbeeld een oud en verwaarloosd monument weer als bijna nieuw te maken. Sinds 1983 ben ik werkzaam op de begraafplaats. Mijn werk bestaat uit het onderhouden van monumenten, maar ik verricht ook hand- en spandiensten bij het verzorgen van het groen en de gebouwen.

Meer over mij

Peter Smallegange

Algemeen Medewerker

Sinds 1 november 2010 werk ik op Oud Eik en Duinen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van de rouwstoet, graven, begraven, groenonderhoud en klein technisch onderhoud. Het gevoel hebben dat ik iets moois kan doen en betekenen voor anderen, dat geeft mij een goed gevoel. Het is fijn als je een compliment ontvangt over hoe mooi de begraafplaats erbij ligt. Als iemand je bedankt voor bepaalde verrichte werkzaamheden. 

 

Meer over mij

Arnaud Dijkhuis

Algemeen medewerker

Toen ik kennis maakte met het werken op een begraafplaats, vond ik direct mijn draai in deze branche. De natuur en de dood vind ik twee fascinerende onderwerpen. Vooral de combinatie ervan; de (oer)kracht en puurheid van de natuur en het onbekende van de dood. Maar ook de kwetsbaarheid van mens en dier. Zij dragen een bepaalde schoonheid in zich.

Meer over mij

Erasmus Laurentius

Coördinator buitendienst

Begraafplaats Oud Eik en Duinen is een van de mooiste begraafplaatsen van Nederland. Het ligt midden in de stad, maar is toch een oase van groen en rust. Er is ruime keus aan beschikbare graven op elk gedeelte van de begraafplaats en nabestaanden kunnen zelf bepalen hoelang zij een grafruimte willen gebruiken, dit kan zelfs voor onbepaalde tijd. Ik werk sinds 1 februari 1998 op begraafplaats Oud Eik en Duinen. Mijn werk bestaat uit het graven, sluiten en ruimen van graven.

Meer over mij

Hans Giesekam

Buitendienst medewerker begraafplaats

In 2012 kwam ik werken op begraafplaats Oud Eik en duinen. Oud Eik en Duinen is een mooie, oude begraafplaats. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de begraafplaats mooi blijft, door te schoffelen, blad ruimen, blad blazen, groen onderhoud en het schoonhouden van het terrein. Het geeft mij een tevreden gevoel als alles lekker gedaan is en af is voor die dag.

Meer over mij

Herlina Polenewen

Administratief medewerker

De prachtige begraafplaats Oud Eik en Duinen is naar mijn mening de mooiste begraafplaats van Den Haag. Deze verdient het om zijn naamsbekendheid te vergroten. Ik werk sinds 8 jaar bij Monuta, waarvan een deel als management assistent bedrijfsvoering uitvaartzorg. Sinds medio 2014 ben ik op begraafplaats Oud Eik en Duinen werkzaam en ben ik u graag van dienst. 

Meer over mij

Elly Mooijman

Administratief medewerker

Het voeren van de administratie is een veelzijdige baan, het contact met de families vind ik fijn en alle vragen van iedereen op juiste wijze beantwoorden blijft een uitdaging. Ook de geschiedenis van Oud Eik en Duinen trekt mij zeer. In ons archief hebben wij contracten voor de grafrechten van meer dan 150 jaar oud.

Meer over mij

Francis Schut

Administratief medewerker

Bij begraafplaats Oud Eik en Duinen is geen dag hetzelfde. De uitdaging in mijn werk zit hem in de geschiedenis en het onderhouden van onze mooie begraafplaats. Samen met een fijn team ben ik verantwoordelijk voor de administratie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het plannen van begrafenissen, het te woord staan van bezoekers aan de balie en de vele afwisselende telefoontjes.

Meer over mij

Waarom Begraafplaats Oud Eik en Duinen?

  • Eén van de mooiste begraafplaatsen van Nederland.
  • Er zijn voldoende graven in verschillende klassen beschikbaar.
  • Wij hebben zowel huurgraven als koopgraven voor onbepaalde tijd.
  • Bijzondere flora en fauna.
  • Wij zijn er voor iedereen.

Werkgebied