Uitvaartwensen vastleggen

024 - 3233741 24/7 bereikbaar

Uw uitvaart is geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om alvast na te denken over uw laatste wens bij overlijden. Want alleen u weet hoe uw uitvaart eruit moet zien. Uw wensen kunt u digitaal vastleggen via de 'Monuta Uitvaartontwerper' of vraag kosteloos het laatste wensenboekje aan. 

De voordelen van het invullen van uw uitvaartwensen:

  • uw nabestaanden blijven niet met onverwachte vragen achter
  • ook als u geen klant van Monuta bent, kunt u uw uitvaartwensen vastleggen 
  • het wijzigen of bijstellen van uw wensen is eenvoudig
  • een geruststellend gevoel voor u en uw nabestaanden

Monuta Uitvaartontwerper

Leg nu online uw laatste wens bij overlijden vast en geef uw nabestaanden houvast bij het regelen van uw uitvaart. De Monuta Uitvaartontwerper leidt u in enkele stappen langs alle elementen van de uitvaart. U ziet uw wensen vervolgens terug in een filmpje dat u kunt delen met familie en vrienden.Uw uitvaartwensen online vastleggen

Uitvaartwensen op papier vastleggen

Uw uitvaartwensen liever op papier invullen en vastleggen? Vraag dan gratis het laatste wensenboekje van Monuta aan. Als u het ingevulde uitvaartwensen boekje weer naar ons opstuurt, krijgt u van ons een uitgewerkt overzicht terug. Uw uitvaartwensen staan dan vrijblijvend geregistreerd bij Monuta en zijn altijd beschikbaar. Ook als uw nabestaanden de papieren niet kunnen vinden. 

Uitvaart wensenboekje aanvragen

Uw uitvaart nu al regelen – voorgesprek

Een voorgesprek is bedoeld om eventuele wensen vast te leggen. Dit kan zijn als u of uw dierbare binnenkort komt te overlijden, maar ook als u volop in het leven staat en de uitvaart alvast goed geregeld wil hebben. In dit voorgesprek kunnen wij uw wensen zorgvuldig met u doornemen en laten vastleggen. Het geeft u en uw nabestaanden een gevoel van rust als de uitvaart al is besproken en is vastgelegd. Indien u een voorgesprek wenst kunt u vrijblijvend een afspraak maken om samen met één van onze uitvaartverzorgers uw uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen.