Recensies

Uitvaart van mijn vader

Op 2-11-17 is mijn vader overleden. De dag erna mochten wij hem voor het eerst bezoeken bij Rustoord waar hij lag opgebaard. Wij werden ontvangen door Frank. En wat voor een ontvangst! Hij had niet alleen mooie kaarsen aangedaan bij mijn vader maar zelfs op alle tafeltjes! Dat was een heel erg mooi gebaar wat gelijk opviel tijdens het voor ons zo’n intieme en emotionele moment. Het was er warm en rustig. Zoals ook Frank. Wij kregen alle tijd die wij maar wilden. Er was koffie en thee en frisdrank zag zelfs koekjes op tafel. Daarna zijn wij naar het graf gelopen wat wij al eerder hadden uitgezocht. Daar vertelde hij dat het mogelijk was dat als de kist zou zakken er stapsgewijs groene takken over de kist kwamen. Wij hebben dit dus ook laten doen. Was erg mooi. Bedankt voor de tip Frank. Hij bood ons nog de mogelijkheid om extra mijn vader te bezoeken tot aan de uitvaart. Dan hoefde wij alleen maar even te bellen. Ook tijdens de uitvaart was Frank aanwezig en heeft het allemaal perfect gedaan. Hij had alles wat wij op dat moment nodig hadden. Rust, respect, vertrouwen. Hij deed zijn werk zei hij. Maar je kunt ook heel erg goed zijn in je werk en dat ben jij Frank. Bedankt voor alles. Lieve groet, Moon.

Fijne plek!

Voor het overlijden van mijn vader hebben wij een herinneringsboom laten planten op Rustoord. Het idee was al lange tijd om een foto van mijn vader op een mooie boomschijf te bevestigen. Complimenten voor Frank die mij hier vandaag zo goed mee geholpen heeft. Hij nam echt alle tijd en had zelfs van te voren alvast een emmer bij de boom gezet. Dankzij hem hebben we het plekje voor mijn vader vandaag mooi kunnen afmaken, we zijn als gezin super blij met zijn hulp en ondersteuning. Ook de complimenten voor het rest van het team die ervoor hebben gezorgd dat wij met een heel fijn gevoel terugkrijgen op de dienst! Rustoord voelt voor ons steeds meer als een beetje thuiskomen!

verpleegkundige vrouw moeder dochter nicht en meer !!!

Geachte beheerders, In 1957 bezocht ik al het graf van mijn Oma, op de Zandbij. Dat graf is geruimd in 1994 toen mijn vader daar werd begraven. In 2002 kwam mijn moeder ook in dat graf te liggen. Mijn man en ik hebben daarnaast een plaats gereserveerd en ook mijn dochter en haar man hebben daar ook een plaats gereserveerd. Vandaag , 1 dag voor Pasen ging ik weer eens kijken of ze het straatje, de Zandbij, nu eindelijk eens opgeruimd en netjes hadden gemaakt, nee dus , als ik er kwam/ kom haal ik eerst alle takken weg en ruim bladeren op, maar zo langzamerhand vind ik echt dat dat straatje een opknapbeurt nodig heeft. Het was er vanmiddag weer zo`n rotzooi, terwijl ik de begraafplaats zelf helemaal perfect vind. Ik hoop echt dat U wat actie onderneemt, Hartelijke groet, Irma.

Hr

Waren afgelopen maandag op het kerkhof. Even een compliment maken aan de hoveniers. Er was veel verbeterd rondom het graf. De inmiddels lelijk geworden oude haag was vervangen door een nieuwe waardoor het uitzicht ruimer en opener is geworden. Tevens was al het blad keurig opgeruimd en lagen de paden er schoon en goed onderhouden bij. De hoveniers weten van onze moeder en schoonmoeder die elke naar het graf ging hoe belangrijk ze dit vond. Wij kijken dan ook met tevredenheid terug op ons bezoek van afgelopen maandag