Overslaan en naar de inhoud gaan
Begraafplaats Rustoord
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
024 - 3233741

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Begraafplaats Rustoord gemiddeld met een

0
0 beoordelingen
0% beveelt Begraafplaats Rustoord aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

Op 2-11-17 is mijn vader overleden. De dag erna mochten wij hem voor het eerst bezoeken bij Rustoord waar hij lag opgebaard. Wij werden ontvangen door Frank. En wat voor een ontvangst! Hij had niet alleen mooie kaarsen aangedaan bij mijn vader maar zelfs op alle tafeltjes! Dat was een heel erg mooi gebaar wat gelijk opviel tijdens het voor ons zo’n intiem en emotioneel moment. Het was er warm en rustig. Zoals ook Frank. Wij kregen alle tijd die wij maar wilden. Er was koffie en thee en frisdrank zag zelfs koekjes op tafel. Daarna zijn wij naar het graf gelopen wat wij al eerder hadden uitgezocht. Daar vertelde hij dat het mogelijk was dat als de kist zou zakken er stapsgewijs groene takken over de kist kwamen. Wij hebben dit dus ook laten doen. Was erg mooi. Bedankt voor de tip Frank. Hij bood ons nog de mogelijkheid om extra mijn vader te bezoeken tot aan de uitvaart. Dan hoefde wij alleen maar even te bellen. Ook tijdens de uitvaart was Frank aanwezig en heeft het allemaal perfect gedaan. Hij had alles wat wij op dat moment nodig hadden. Rust, respect, vertrouwen. Hij deed zijn werk zei hij. Maar je kunt ook heel erg goed zijn in je werk en dat ben jij Frank. Bedankt voor alles. Lieve groet, Moon.

Meer lezen

Voor het overlijden van mijn vader hebben wij een herinneringsboom laten planten op Rustoord. Het idee was al lange tijd om een foto van mijn vader op een mooie boomschijf te bevestigen. Complimenten voor Frank die mij hier vandaag zo goed mee geholpen heeft. Hij nam echt alle tijd en had zelfs van tevoren alvast een emmer bij de boom gezet. Dankzij hem hebben we het plekje voor mijn vader vandaag mooi kunnen afmaken, we zijn als gezin super blij met zijn hulp en ondersteuning. Ook de complimenten voor het rest van het team die ervoor hebben gezorgd dat wij met een heel fijn gevoel terugkrijgen op de dienst! Rustoord voelt voor ons steeds meer als een beetje thuiskomen!

Meer lezen

Waren afgelopen maandag op het kerkhof. Even een compliment maken aan de hoveniers. Er was veel verbeterd rondom het graf. De inmiddels lelijk geworden oude haag was vervangen door een nieuwe waardoor het uitzicht ruimer en opener is geworden. Tevens was al het blad keurig opgeruimd en lagen de paden er schoon en goed onderhouden bij. De hoveniers weten van onze moeder en schoonmoeder die elke naar het graf ging hoe belangrijk ze dit vond. Wij kijken dan ook met tevredenheid terug op ons bezoek van afgelopen maandag

Meer lezen