Overslaan en naar de inhoud gaan
Begraafplaats Rustoord

Over onze faciliteiten

Kiest u voor Begraafplaats Rustoord, dan kunt u de hele uitvaart op één locatie laten plaatsvinden. In het uitvaartcentrum op het terrein kunt u uw dierbare opbaren. Afscheidsdiensten en condoleances kunt u houden in de aula. Bij Rustoord is het ook mogelijk om de plechtigheid buiten te houden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden ervan te bespreken.

Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken
Image
Monuta Rustoord

Opbaren

In de dagen voor de uitvaart kunt u uw dierbare opbaren in het uitvaartcentrum van Begraafplaats Rustoord. In de sfeervolle omgeving van het uitvaartcentrum krijgt u de gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen Bezoeken worden in onderling overleg afgesproken en de bezoektijden zijn zeer ruim.
Image
Monuta Rustoord

Aula

Afscheidsdiensten en condoleances kunnen u houden in de aula op het terrein. Deze moderne ruimte beschikt over 100 zitplaatsen. Uiteraard beschikt u over een professionele muziekinstallatie en kunt u ervoor kiezen de dienst op te laten nemen. Wil u gebruikmaken van een catering, dan verzorgen wij dit voor u. Zo kunt u de hele uitvaart op één locatie laten plaatsvinden.