Overslaan en naar de inhoud gaan
Crematorium Meerbloemhof
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 3229311

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Crematorium Meerbloemhof gemiddeld met een

0
0 beoordelingen
0% beveelt Crematorium Meerbloemhof aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

Enige minpuntje was dat ons niks werd aangeboden qua drinken, in relatie tot de lange tijd daar te hebben gezeten. Uiteindelijk zelf om thee gevraagd, maar hier zat ook geen lekker koekje bij. Dus erg sobertjes.

Meer lezen

Sanne

Goedendag. Wij hebben afgelopen zaterdag de uitvaart van onze zwager in de Meerbloemhof bijgewoond. Onze complimenten over het centrum in zijn geheel en de uitvoering van de techniek tijdens de plechtigheid. De muziek en getoonde foto,s waren keurig door u op elkaar afgestemd , waarvoor dank. Wat mij, en met mij meerdere aanwezige opviel, was gezien de corona crisis het ontbreken van flesjes hand gel of andere middelen om de handen te reinigen. Buiten de fonteintjes in het toilet waren er geen andere mogelijkheden. In de ruimte waar de dienst plaatsvond, en verschillende mensen achter de katheder plaatsnamen vaak met transpirerende handen, was niets aanwezig om de handen schoon te maken. Ik hoop dat jullie hier even over na willen denken. Verder was alles keurig geregeld. Vriendelijke groet. Peter de Ridder.

Meer lezen

Peter de Ridder

Gisteren zou er een live uitzending (via het programma infinitetv) zijn van de crematie van een ouder van mijn vriend. Helaas bleek het alleen te werken op Windows computers, terwijl ik een Mac heb. Op de site stonden wel tips, om met een Mac te kunnen kijken (Plug-in aanschaffen) maar geen van deze werkte. Ik vind het heel erg dat ik vanwege deze (in 2020 geheel onnodige) technische problemen, niet de dienst online heb kunnen bijwonen. Ik hoop dat u dit zsm verandert, zodat niet nog meer mensen teleurgesteld en gefrustreerd worden bij dit soort sowieso al pijnlijke en verdrietige situaties.

Meer lezen

MO van Rhijn

Heel mooi gedaan vandaag. U nam de tijd om alles uit te leggen. Bedankt daarvoor. Mvg, Clément van der Vegt Zoon Gerard van der Vegt.

Meer lezen

Clément