Overslaan en naar de inhoud gaan
Crematorium Meerbloemhof

Over onze faciliteiten

Het moderne en bijzondere pand van crematorium Meerbloemhof heeft een warme en zachte uitstraling. U vindt er alle mogelijkheden voor het verzorgen van een persoonlijk afscheid. Vertegenwoordigers van de Zorgvragersraad gaven crematorium Meerbloemhof een goede beoordeling. Dit betekent dat het pand vriendelijk is in het gebruik voor minder validen. Zo beschikt crematorium Meerbloemhof over brede deuren en een hellingbaan naar het binnencolumbarium.

Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken
Image
Koffiekamer Meerbloemhof

Aula en koffiekamer

In de met zorg ingerichte aula vindt de plechtigheid plaats. Deze is geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Verwacht u vele mensen, dan betrekken wij de die grenst aan de aula erbij. Hier kan de plechtigheid in beeld en geluid worden gevolgd. In de aula is zowel een vleugel als een orgel aanwezig. Voor kerkelijke plechtigheden mag u gebruikmaken van liturgische voorwerpen, zoals een paaskaars, wijwater, wierook en een bijbel. Na de plechtigheid bouwen wij de aula voor u om in een sfeervolle koffiekamer. Hier kunt u met de belangstellenden iets drinken en eten.  
Image
Familiekamer Meerbloemhof

Familiekamer

De naaste familieleden, meestal het gezin, mogen gebruikmaken van de familiekamer. Hier kunnen zij zich in alle rust voorbereiden op de plechtigheid en met elkaar een kopje koffie, thee of frisdrank drinken. De ruimte heeft een aparte ingang en is geschikt voor ongeveer 15 personen.