Overslaan en naar de inhoud gaan

Over onze faciliteiten

In de week voor de plechtigheid kunt u gebruikmaken van één van onze zes 24-uurs kamers voor de opbaring. Bij Monuta Crematorium Meerbloemhof zijn zowel begrafenissen als crematies mogelijk. Wij bieden diverse opties voor een persoonlijk afscheid, variërend van een plechtigheid in onze ruime en moderne aula tot een condoleance in de sfeervolle koffiekamer. Voor een intiem afscheid in kleinere kring is er ook de mogelijkheid om de gezinskamer te kiezen. U heeft de regie over de manier waarop u afscheid neemt.
Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken
Image
Meerbloemhof aula
Image
Meerbloemhof koffiekamer
Image
Meerbloemhof koffiekamer

Aula en koffiekamer

In de met zorg ingerichte aula vindt de plechtigheid plaats. Deze is geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Verwacht u veel mensen, dan betrekken wij de ontvangstruimte die grenst aan de aula erbij. Hier kan de plechtigheid in beeld en geluid worden gevolgd. In de aula is zowel een vleugel als een orgel aanwezig. Voor kerkelijke plechtigheden mag u gebruikmaken van liturgische voorwerpen, zoals een paaskaars, wijwater en een bijbel.  

Image
Meerbloemhof gezinskamer
Image
Meerbloemhof Gezinskamer

Gezinskamer

Indien u een afscheid in kleinere kring wenst, kunt u gebruik maken van onze gezinskamer. De gezinskamer is geschikt voor een gezelschap tot 18 personen. In de gezinskamer kan ook gebruik worden gemaakt van ons beeld,- en geluidsysteem. Daarnaast fungeert de gezinskamer tevens als ruimte waar naaste familieleden gebruik van mogen maken om, voorafgaand aan de plechtigheid, zich in alle rust voor te bereiden.

Image
Monuta Meerbloemhof uitvaartcentrum
Image
Monuta Meerbloemhof uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum

Bij Monuta Meerbloemhof kunt u gebruikmaken van zes sfeervolle rouwkamers om uw dierbare op te baren. U bent vrij om op elk gewenst moment uw overleden dierbare te bezoeken, zonder vooraf een afspraak te hoeven maken. Als familie ontvangt u een tag waarmee u op ieder moment toegang heeft tot de rouwkamer om uw dierbare te bezoeken.