Recensies

Alie Best-Kragten

Lieve Wally, wat een energie heb jij. We hebben nu een aantal keren een dierbare op noorderveld moeten/mogen bezoeken en door jouw vriendelijk,begripvolle begeleiding waren het mooie momenten die ons helpen te verwerken. Je bent begripvol en lijkt onvermoeibaar. Dank voor alles.

Professioneel doch open

Heel veel steun gehad aan de medewerkers van Monuta. Berna voor de algehele begeleiding en Wally tijdens de bezoeken aan het crematorium. Twee vrouwen die super goed aanvoelen wat de situatie vraagt. Niet is gek en alles is mogelijk. Dankjewel Berna & Wally.

mr

Wat een goede verbinding met Noorderveld Nieuwegein vanuit Nieuw Zeeland.Het overleden van onze schoonmoeder and oma Riet Doornekamp Groenen dat we dat konden bij wonen via the internet.Dank jullie wel.Lars,Demi,Zoe and Kim.

Sylvia

In de week van 26 augustus t/m 1 september hebben wij mede dankzij Sylvia nog heel vaak een moment samen mogen hebben, met mijn vader op Noorderveld! Wij zijn Sylvia en Mieke hier ontzettend dankbaar voor! Sylvia is net als Mieke een topper!!!

Mevrouw

Wij als familie hebben maar één woord voor dit crematorium. PERFECT Wij hebben op 27 augustus 2016 een mooie uitvaart gehad. Alles tot in de puntjes geregeld en Hendrik Jan heeft ons veel uit handen genomen. Zijn opening en slotwoord was zo persoonlijk dat er mensen waren die zeiden: "Wat fijn dat hij jou man heeft gekend" Dat was niet zo maar hij heeft zo goed naar onze verhalen geluisterd en dat verwerkt in zijn woorden.