Overslaan en naar de inhoud gaan
Crematorium Noorderveld
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 604 42 35

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Crematorium Noorderveld gemiddeld met een

0
0 beoordelingen
0% beveelt Crematorium Noorderveld aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

Lieve Wally, wat een energie heb jij. We hebben nu een aantal keren een dierbare op noorderveld moeten/mogen bezoeken en door jouw vriendelijk,begripvolle begeleiding waren het mooie momenten die ons helpen te verwerken. Je bent begripvol en lijkt onvermoeibaar. Dank voor alles.

Meer lezen

Marja van Meurs

Heel veel steun gehad aan de medewerkers van Monuta. Berna voor de algehele begeleiding en Wally tijdens de bezoeken aan het crematorium. Twee vrouwen die super goed aanvoelen wat de situatie vraagt. Niet is gek en alles is mogelijk. Dankjewel Berna & Wally.

Meer lezen

Marc Borburgh

Wat een goede verbinding met Noorderveld Nieuwegein vanuit Nieuw Zeeland.Het overleden van onze schoonmoeder and oma Riet Doornekamp Groenen dat we dat konden bij wonen via the internet.Dank jullie wel.Lars,Demi,Zoe and Kim.

Meer lezen

Lars de Kruijf

In de week van 26 augustus t/m 1 september hebben wij mede dankzij Sylvia nog heel vaak een moment samen mogen hebben, met mijn vader op Noorderveld! Wij zijn Sylvia en Mieke hier ontzettend dankbaar voor! Sylvia is net als Mieke een topper!!!

Meer lezen

Marjo Versluis

Wij als familie hebben maar één woord voor dit crematorium. PERFECT Wij hebben op 27 augustus 2016 een mooie uitvaart gehad. Alles tot in de puntjes geregeld en Hendrik Jan heeft ons veel uit handen genomen. Zijn opening en slotwoord was zo persoonlijk dat er mensen waren die zeiden: "Wat fijn dat hij jou man heeft gekend" Dat was niet zo maar hij heeft zo goed naar onze verhalen geluisterd en dat verwerkt in zijn woorden.

Meer lezen

Cobie Vastmaar