Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 604 42 35

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Crematorium Noorderveld gemiddeld met een

5,5
2 beoordelingen
50% beveelt Crematorium Noorderveld aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

in samenwerking met Monuta Almere een prachtige uitvaart gehad. alles was tot in de puntjes verzorgt......de koffietafel was netjes verzorgt...ook op de bezoekavonden was de service goed netjes en verzorgt...dankje wel voor alles namens de gehele familie.

Meer lezen
Ron en Nathalie van der Putten
Ihlow
27-01-2023
1

De catering is slecht. De worst van de vorige uitvaart stond nog op tafel, deze was helemaal verkleurd. Met condoleance hadden diversen mensen geen drank op en dat kregen ze ook niet meer. Precies optijd wordt je de zaal uitgejaagd. Bediening was ook slecht, oudere mensen moesten zelf drank halen, de bedienen ging niet rond met de consumpties. De PowerPoint presentatie was aan gesleuteld, deze was met de uitvaart afwijkend met de presentatie van het condoleren. Voor mij nooit meer naar deze locatie

Meer lezen
Peter
Tiel
16-09-2022