Overslaan en naar de inhoud gaan

Faciliteiten Crematorium Noorderveld

Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken
Image
Aula crematorium Noorderveld Nieuwegein

Opbaren

In de dagen voor de uitvaart kunt u dagelijks een bezoek brengen aan uw dierbare in een van de mooie opbaarkamers van het crematorium. Bij elk bezoek wordt u persoonlijk ontvangen door een van de medewerkers. Op de avond voor de uitvaart kunt u een condoleance houden en mogen de gasten de overledene bezoeken in de opbaarkamer. Daarna kunt u hen voor een condoleance laten samenkomen in de condoleanceruimte. Het is mogelijk hier koffie bij te serveren.

Image
Koffiekamer Crematorium Noorderveld Nieuwegein

Aula en koffiekamer

De afscheidsplechtigheid vindt plaats in de aula. Deze met zorg ingerichte ruimte is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Bij grote belangstelling betrekken wij de ruimte die grenst aan de aula erbij. U vindt in de aula een vleugel en orgel die u kunt betrekken bij de muzikale omlijsting. Voor kerkelijke plechtigheden mag u gebruikmaken van liturgische voorwerpen, zoals een paaskaars, wijwater, wierook en een bijbel. Na de plechtigheid mag u met uw gezelschap voor een condoleance samenkomen in een van de condoleanceruimten. U kunt hier met de belangstellenden een kopje koffie drinken, maar het is ook mogelijk een glaasje bier of wijn te schenken en samen te proosten op uw dierbare. Uiteraard kunnen wij hier een hapje eten bij serveren. Van cake tot een uitgebreidere koffietafel of een bitterbal. Er is veel mogelijk.  

Image
Familiekamer Crematorium Noorderveld Nieuwegein

Familiekamer

Naaste familieleden mogen voorafgaand aan de plechtigheid samenkomen in de familiekamer. Hier kunt u zich in alle rust voorbereiden op het afscheid. De ruimte biedt plaats aan ongeveer 15 personen en u betreedt de familiekamer via een aparte ingang. U kunt hier met elkaar een kopje koffie, thee of frisdrank drinken.