Aula

Crematorium en Begraafplaats Schifferheide beschikt over drie aula’s zodat er altijd een passende ruimte is om afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Kleine aula

De kleine aula is geschikt voor het organiseren van kleine plechtigheden tot maximaal 40 personen.

Grote aula      

De grote aula biedt 100 zitplaatsen en 40 tot 50 staanplaatsen. De glazen wand van de aula kan open waardoor er door de extra ruimte nog eens 40 extra zitplaatsen gecreëerd kunnen worden. Er hangt ook een tv-scherm, zodat de plechtigheid te volgen is. In de ruimte naast de aula kunnen ongeveer 150 personen staan. De totale capaciteit is dan 300 personen.

Natuuraula     

Wanneer het weer het toe laat kunt u de afscheidsdienst laten plaatsvinden in de natuuraula. De natuuraula straalt een unieke serene sfeer uit en biedt plaats een 40 gasten. Er kan gebruik gemaakt worden van de muziekinstallatie en het is mogelijk om een beelden te laten zien.

Wij laten onze locatie graag zien

Wilt u ons crematorium graag zelf zien? Dat kan. Wij geven u graag een rondleiding. Wanneer u een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat wij voldoende tijd voor u vrijmaken. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via 045 – 5742669 of per e-mail via schifferheide@monuta.nl