Waarom Crematorium en begraafplaats Schifferheide?

  • Prachtige locatie in de Limburgse heuvels.
  • Mooi uitzicht vanuit de aula over de Anstelvallei.
  • Flexibel en gastvrij zijn, dat staat hoog in ons vaandel.

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,1

Crematorium en begraafplaats Schifferheide in Kerkrade

Op een prachtige locatie in het heuvelachtige landschap van Limburg ligt Crematorium en Begraafplaats Schifferheide. Door de groene omgeving straalt Schifferheide rust en geborgenheid uit. De ligging, in combinatie met de warme en rustgevende kleuren van ons interieur, zal bijdragen aan een mooie herinnering van het afscheid van uw overleden dierbare. Het team van Crematorium en Begraafplaats Schifferheide zal er alles aan doen om voor een passend en persoonlijk afscheid te zorgen.

Prachtig uitzicht over de Anstelvallei

Bij een begrafenis of crematie dat wordt verzorgd bij Crematorium en Begraafplaats Schifferheide heeft u vanuit de grote aula, de buitenaula en de koffiekamer met buitenterras een prachtig uitzicht over de Anstelvallei. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de buitenaula die een unieke en serene sfeer uitstraalt. Een afscheidsdienst in één van onze aula’s, ondersteund door de lievelingsmuziek van uw overleden dierbare, kan helpen bij het verwerken van uw verdriet.

Limburgse vlaai of tapas

Het laatste afscheid afsluiten met een hapje en een drankje is ook mogelijk bij Crematorium en Begraafplaats Schifferheide. Van generatie op generatie wordt er koffie met verscheidene vers gesmeerde broodjes en Limburgse vlaai geserveerd. Deze traditie houden wij in stand, maar er is bij ons meer mogelijk. U kunt hierbij denken aan heerlijke (Limburgse) borrelhapjes, hapjes of tapas uit het favoriete vakantieland van uw overleden dierbare, met daarbij een glas wijn of een vers getapt glas bier.

Meer informatie

Heeft u vragen over Crematorium en Begraafplaats Schifferheide of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers via 045 – 5742669 of per e-mail via schifferheide@monuta.nl.