Overslaan en naar de inhoud gaan
Crematorium Terneuzen
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 61 54 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Crematorium Terneuzen gemiddeld met een

0
0 beoordelingen
0% beveelt Crematorium Terneuzen aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

Ik vind de zaal ontzettend mooi. Eigenlijk het volledige crematorium. Voor mij als vormgever, was het hele plaatje belangrijk. Naast de keuzes die we als familie zelf konden maken, waaronder de kist en de bloemen, maakte de mooie locatie de visie compleet. Het maakte dat alles tot zijn recht kwam. Ontzettend vriendelijk en professioneel personeel. Prachtige locatie en inrichting. Opties voor de dienst. Allemaal top.

Meer lezen

Mevrouw Olckers

Zeer netjes en vakbekwaam geholpen. De mensen van Monuta nemen de tijd om alles te bespreken en luisteren goed.

Meer lezen

Bas van Holst

Wij vonden de muziek perfect. Veel mensen gaven dat ook aan ons aan, het geluid was geweldig. Dit is toch één van de dingen die blijft 'hangen' bij een uitvaart. Ook heel fijn dat er een rolstoel beschikbaar was en de ontvangst daarmee.

Meer lezen

Mevrouw de Wit

De locatie is goed maar zeker ook de nieuwe opstelling is beter.

Meer lezen

Jos van de Vijver

Persoonlijk contact, flexibel en prima georganiseerd. Ook luisterend én begripvol. En goede begeleiding door uitvaartverzorger Nicoline Hoogendoorn.

Meer lezen

Jo de Potter

Omdat alles netjes verzorgt wordt, ook de vernieuwde aula met andere indeling spreekt ontzettend aan. Bij grote drukte wanneer de deuren naar de hal open staan kan nu ook iedereen rechtuitkijken door de nieuwe opstelling. Dit vind ik een pluspunt. Ook in de koffiekamer wordt alles netjes verzorgt. Wanneer men meegaat naar de ovenruimte wordt hier ook alles goed uitgelegd.

Meer lezen

Helma Versprille

We hebben de herdenkingsdienst niet in Terneuzen gehouden, enkel de crematie. We mochten mee naar binnen en kregen zelfs een kamer om afscheid te nemen. Zeer respectvol.

Meer lezen

Mevrouw Lievense

Op 9 november is mijn man en onze pa bij jullie gecremeerd een mooie dienst. Wel besloten maar sereen. Ook ons hondje was welkom. Ook bij de koffie goed verzorgd. We waren bij dela verzekerd, maar was echt perfect. Onze dank.

Meer lezen

vera gerritse-swaertele

Vriendelijk en zeer behulpzaam, Nemen een behoorlijk stuk druk bij je weg en geven ook een goede ondersteuning richting nabestaande Ik ben gewoon heel erg tevreden over wat Monuta voor mij heeft betekend. Vooral mevr Hoogendoorn is voor mij een grote steun geweest, zowel het regelen van diverse dingen alsook de steun en het praten met mij als nabestaande. Al bij al een goede verzorging! vriendelijke groet Danny de Vos

Meer lezen

Danny de Vos

Eventueel meer stoelen, hier was nog ruimte voor. De kinderspeelhoek is als zeer positief ervaren. De koffietafel was zeer goed verzorgd.

Meer lezen

Mevrouw Reitsma