Recensies

Het hele plaatje klopt

Ik vind de zaal ontzettend mooi. Eigenlijk het volledige crematorium. Voor mij als vormgever, was het hele plaatje belangrijk. Naast de keuzes die we als familie zelf konden maken, waaronder de kist en de bloemen, maakte de mooie locatie de visie compleet. Het maakte dat alles tot zijn recht kwam. Ontzettend vriendelijk en professioneel personeel. Prachtige locatie en inrichting. Opties voor de dienst. Allemaal top.

Vakbekwaam

Zeer netjes en vakbekwaam geholpen. De mensen van Monuta nemen de tijd om alles te bespreken en luisteren goed.

De muziek was perfect

Wij vonden de muziek perfect. Veel mensen gaven dat ook aan ons aan, het geluid was geweldig. Dit is toch één van de dingen die blijft 'hangen' bij een uitvaart. Ook heel fijn dat er een rolstoel beschikbaar was en de ontvangst daarmee.

Nieuwe opstelling is beter

De locatie is goed maar zeker ook de nieuwe opstelling is beter.

Begripvol

Persoonlijk contact, flexibel en prima georganiseerd. Ook luisterend én begripvol. En goede begeleiding door uitvaartverzorger Nicoline Hoogendoorn.

Nieuwe opstelling is een pluspunt

Omdat alles netjes verzorgt word, ook de vernieuwde aula met andere indeling spreekt ontzettend aan. Bij grote drukte wanneer de deuren naar de hal open staan kan nu ook iedereen rechtuit kijken door de nieuwe opstelling. Dit vind ik een pluspunt. Ook in de koffiekamer word alles netjes verzorgt. Wanneer men mee gaat naar de ovenruimte word hier ook alles goed uitgelegd.

Zeer respectvol

We hebben de herdenkingsdienst niet in Terneuzen gehouden, enkel de crematie. We mochten mee naar binnen en kregen zelfs een kamer om afscheid te nemen. Zeer respectvol.

dank baar

op 9 november is mijn man en onze pa bij jullie gecremeert een mooie dienst wel beslooten maar sereen . ook ons hondje was welkom . ook bij de koffie goed verzorgd. we waren bij dela verzekert maar was echt perfect .onze dank.

Al bij al een goede verzorging!

Vriendelijk en zeer behulpzaam,nemen een behoorlijk stuk druk bij je weg,en geven ook een goede ondersteuning richting nabestaande Ik ben gewoon heel erg tevreden over wat Monuta voor mij heeft betekend. Vooral mevr Hoogendoorn is voor mij een grote steun geweest, zowel het regelen van diverse dingen alsook de steun en het praten met mij als nabestaande. Al bij al een goede verzorging! vriendelijke groet Danny de Vos

Zelfs aan de kinderen gedacht

Eventueel meer stoelen, hier was nog ruimte voor. De kinderspeelhoek is als zeer positief ervaren. De koffietafel was zeer goed verzorgd.