Reactie toevoegen

Afgelopen week is de koffiekamer van Crematorium Wâldhôf opnieuw ingericht. Warme kleuren, robuuste meubels, stoelen die lekker zitten en een tweetal intiemere zithoeken geven families een gevoel van huiselijkheid en comfort. Zo kunnen ze rustig afscheid nemen en samen met andere belangstellenden napraten.

Tevreden met resultaat
“Het aanpassen van de inrichting van de koffiekamer stond al enige tijd op ons verlanglijstje”, vertelt manager Marco van Gessel.“ De ruimte was niet erg sfeervol en veel bezoekers vonden het meer op een kantine lijken. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn ervan overtuigd dat dit beter past bij het gevoel dat wij onze gasten willen meegeven bij het verlaten van ons crematorium.”

Positieve reacties
De eerste reacties van bezoekers zijn positief. “De herinrichting geeft precies het juiste gevoel en sfeer”, aldus een bezoeker. “Het is heel mooi geworden.”

Plannen voor toekomst
“Van de zomer plaatsten we al mooie, steigerhouten meubels op ons terras buiten”, gaat Van Gessel verder. “Dit is ook weer een mooie stap. Wat we nu gaan doen? Het uitwerken van nieuwe cateringplannen. Zo blijven we continu onze dienstverlening verbeteren.”

​Meer informatie
Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Crematorium Wâldhôf via 0512 - 36 63 60 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur).