Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0548 - 792014

Uitvaartcentrum Rijssen

U kunt bij Monuta in Rijssen terecht voor uitvaartplechtigheden en afscheidsdiensten in iedere vorm. Wij verzorgen de uitvaart die bij u en uw overleden dierbare past. U vindt bij ons een stijlvol ingerichte aula met een open en lichte uitstraling. Daarnaast is het uitvaartcentrum van Monuta in Rijssen goed toegankelijk voor minder validen en beschikken we over voldoende parkeergelegenheid.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Rijssen opbaren

Opbaring en 24-uurskamer

In ons uitvaartcentrum van Monuta in Rijssen vindt u comfortabele opbaarkamers, waar u in de dagen voor de uitvaart op uw eigen manier afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Voor de opbaring kunt u kiezen uit een traditionele rouwkamer, maar ook voor een 24-uurskamer. Kiest u voor een traditionele kamer, dan kunt u op afspraak op bezoek komen bij uw dierbare. De gastdames begeleiden u daarbij zo goed mogelijk. Wilt u graag een 24-uurskamer, dan kunt u op ieder moment bij uw overleden dierbare zijn. U ontvangt van ons een sleutel en u mag de kamer inrichten met persoonlijke spulletjes. Zo krijgt u het gevoel dat u een beetje thuis bent.

0548 - 792014
Image
Monuta Rijssen koffiekamer

Aula en koffiekamer

De aula biedt ruimte aan meer dan 200 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. U kunt bij ons dus terecht voor diensten voor kleine, maar ook grote groepen. Daarnaast is de ruimte  goed toegankelijk voor minder validen. Na de uitvaart verzorgt Monuta in Rijssen op passende wijze een koffietafel. U kunt kiezen voor een eenvoudige koffietafel, maar een uitgebreid buffet behoort ook tot de mogelijkheden.

0548 - 792014