Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0548 - 792014

Recente beoordelingen

0

Gebaseerd op 0 beoordelingen.
0% beveelt ons aan.

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Monuta in Rijssen

Bij Monuta in Rijssen staan uw wensen altijd centraal. Onze lokale uitvaartverzorgers zijn bekend met de lokale mogelijkheden en reiken ideeën aan die de uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. Het is voor u belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. Of het nu gaat om een crematie of begrafenis in Dieren. Wij zorgen voor een passende uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Locatie-monuta-rijssen
Uitvaartcentrum
Lentfersweg 120
7461 EM Rijssen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Martina Bosch
Uitvaartverzorger

Martina

Bosch-Koops

Lees meer over Martina

Image
Monuta Rijssen uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Rijssen

Afscheid nemen van uw dierbare is op iedere plek mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een kerk, maar ook een sportclub of horecagelegenheid. Daarnaast is het ook mogelijk een uitvaart te regelen in ons uitvaartcentrum in Rijssen. U kunt bij Monuta in Rijssen terecht voor uitvaartplechtigheden en afscheidsdiensten in iedere vorm. Wij verzorgen de uitvaart die bij u en uw overleden dierbare past. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Rijssen?
U kunt terecht bij Monuta in Rijssen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Eibergen, Beltrum, Rekken, Neede, Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Holten, Rijssen, Zuna, Notter, Enter, Goor, Markelo, Diepenheim, Haaksbergen, Delden, Ambt Delden, Hengevelde, Zenderen, Hertme, Wierden, Bergentheim, Mariënberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld en Brucht.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Rijssen, waar kan ik terecht?
U kunt terecht in ons uitvaartcentrum aan de Lentfersweg 120 in Rijssen. Wij bieden alle mogelijkheden om het afscheid van een dierbare zoveel mogelijk onder één dak te laten plaatsvinden.