Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 7678

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta 's Gravenzande gemiddeld met een

9,7
24 beoordelingen
100% beveelt Monuta 's Gravenzande aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Kees is een fijne empathische en eerlijke man, hij heeft ons heel goed geholpen naar de begrafenis van onze moeder. Bij monuta zijn we ook goed en fijn ontvangen.

Meer lezen
Brenda
Spijkenisse
26-03-2022
10

me pa lag er mooi bij zonder dat ze hem konden super gedaan

Meer lezen
Marcel
Vlaardingen
16-02-2022
10

Doordat mijn vaders uitvaart prima was geregeld, heb ik ook voor mijn moeder voor Monuta gekozen.

Meer lezen
René
Geervliet
07-02-2022
10

Er is goed geluisterd naar onze wensen.

Meer lezen
Peter
Vlaardingen
02-02-2022
10

Goed naar onze wensen geluisterd, Warme en fijne begeleiding. Fijn dat er nog na gebeld werd na de uitvaart. De best zorg in een donkere periode. Niets dan lof

Meer lezen
Sjoerd
Gouda
02-02-2022
9

Vanuit ervaring, betrokkenheid en kennis hulp geboden tijdens een moeilijk en emotioneel traject. Met gepaste afstand toch volop betrokken zijn. Erg professioneel

Meer lezen
Herman
Rotterdam
02-11-2021
10

Ze geven advies en raad. Echte vakmensen die weten wat ze doen. Zoveel hulp dat je zelf bijna niks hoeft te regelen. Het was voor mij erg makkelijk te overzien wat er ging gebeuren. Fijn dat er zoveel werk werd overgenomen door monuta. Monuta staat je bij met hoofd en hart.

Meer lezen
mevrouw m Webers
Vlaardingen
26-10-2021
10

Voor het eerst in aanraking gekomen met Monuta,niet wetend wat me allemaal te wachten stond.Ik ben super geholpen door de meneer van Monuta en helemaal vrij gelaten in mijn keuze.alles was tot in de puntjes geregeld zelfs op de dag van de crematie boven mijn verwachting was alles geregeld. Ik zou aan een ieder Monuta willen aanbevelen.

Meer lezen
Priscilla
Rotterdam
24-10-2021
8

Fijn contact met onze contactpersoon Kees van Hoorn. De gehele dag is verlopen zoals gepland. Ook het contact met de andere medewerkers was warm, empathisch en respectvol. Ook de dagen voor de begrafenis met gebruik van de familiekamer in het rouwcentrum aan de Langenhorst in Rotterdam was een goede keuze en voor ons heel prettig om in ons eigen tempo en op onze eigen manier afscheid te kunnen nemen.

Meer lezen
Danielle
Barendrecht
14-10-2021