Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 7678

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in ‘s Gravenzande

Een begrafenis regelen in ’s Gravenzande en omgeving, kan bij zes algemene begraafplaatsen: ’s Gravenzande, Wateringen, Naaldwijk, De Lier, Maasdijk en Monster. Deze begraafplaatsen bieden verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij begraafplaatsen kiezen voor een algemeen graf, maar ook voor een particulier graf. Op de begraafplaatsen vindt u daarnaast speciale kindergraven en zelfs een foetuskelder, waar kinderen kunnen worden begraven die helaas niet langer mochten leven dan 24 weken zwangerschap. De begraafplaatsen bieden daarnaast nog de mogelijkheid tot asbestemming. Zo kunt u een urn of asbus begraven in een urnengraf of urnenkelder of deze bijzetten in de urnenmuur. Ook kunt u ervoor kiezen de as te verstrooien op het asverstrooiingsveld. Op enkele begraafplaatsen is daarnaast nog een speciaal gebied ingericht voor het begraven van een overledene met een Islamitisch geloof.

010 - 426 7678
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in ‘s Gravenzande

Bij een crematie kunt u alles regelen op dezelfde locatie. U kunt de uitvaartdienst bijvoorbeeld houden in de aula van het crematorium. Na afloop van de dienst komt u samen in de koffieruimte. Een crematie regelen in ’s Gravenzande en omgeving, kan bij verschillende crematoria. Samen met u kijken wij naar wat passend is bij uw overleden dierbare. Kiest u bijvoorbeeld voor een modern, nieuw en multifunctioneel uitvaartcentrum of gaat u liever voor een unieke locatie die rust uitstraalt. U bent vrij in uw keuze voor crematoria in Nederland. Wij staan u graag overal bij.

010 - 426 7678
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de regio Westland, en met name in de plaatsen De Lier, ’s Gravenzande, Honselersdijk, Kwintsheuvel, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde en Wateringen? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

010 - 426 7678