Uitvaartcentrum

010 - 426 76 78 24/7 bereikbaar

Keuze uitvaartcentrum

Het is belangrijk dat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Bij Monuta Vlaardingen ervaart u deze rust. Vanaf het moment van overlijden, tot aan de uitvaart zelf.

Uitvaart op locatie

Een uitvaart op een andere locatie dan een uitvaartcentrum in Vlaardingen kan troostend zijn als u fijne herinneringen heeft aan deze locatie, of wanneer u de uitvaart graag in een neutrale omgeving wilt houden. Monuta Vlaardingen werkt samen met verschillende locaties in de regio Vlaardingen waar een afscheidsdienst kan plaatsvinden. Een aantal voorbeelden van deze locaties zijn:

Uitvaartcentrum Schiedam

Vlakbij Vlaardingen ligt het uitvaartcentrum van Monuta Schiedam. In een stiltegebied, maar wel centraal in de stad. Het kan omschreven worden als een fijne, rustige, lichte, warme plek. Er is voldoende parkeergelegenheid en het biedt de mogelijkheid voor een grotere uitvaart, maar ook voor een intiem afscheid.

Waaijers uitvaartcentrum Holy

Direct naast begraafplaats Holy ligt Waaijers Uitvaartcentrum Holy. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor de afscheidsdienst, condoleance en koffietafel. Het uitvaartcentrum is rolstolvriendelijk en heeft ruime ontvangkamers waar gasten uitgenodigd kunnen worden.

Uitvaartcentrum Beukenhof

Het uitvaartcentrum Beukenhof in Schiedam wordt door veel Vlaardingers gekozen voor de afscheidsdienst. Het uitvaartcentrum beschikt over een ruime aula waar een vleugel en een muziekinstallatie aanwezig zijn. De koffiekamers zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Er zijn veel mogelijkheden qua catering en er kunnen ook diensten in de avond worden gehouden. Voor de asbestemming kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een urnenmuur, strooiveld, of urnengraf.

Voordelen uitvaartcentrum Monuta Schiedam

 • U ziet vertrouwde gezichten van Monuta
 • Er is alle tijd voor de uitvaartplechtigheid en het samenzijn na de dienst. Er worden geen uitvaarten vlak na elkaar gepland, in tegenstelling tot in een crematorium
 • U kunt de aula samen met de uitvaartverzorger aankleden voor een nog persoonlijker afscheid
 • Uw overleden dierbare kan op dezelfde plek worden opgebaard als waar de dienst plaatsvindt
 • De gastdames en –heren zijn getraind als hospitality medewerker en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel
 • Er zijn uitgebreide cateringmogelijkheden
 • De kosten zijn lager dan bijvoorbeeld het afhuren van de aula van een crematorium

Opbaren. Thuis of ergens anders?

Het is mogelijk om te kiezen voor een thuisopbaring. Op elk moment bent u dan dichtbij uw dierbare en kunt u afscheid nemen op de manier zoals u dit wilt. Wanneer u kiest voor een thuisopbaring, komt een van de medewerkers van Monuta Vlaardingen elke dag langs voor controle van het lichaam. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een opbaring in een uitvaartcentrum.

Andere locaties mogelijk

Natuurlijk kunnen wij ook een uitvaart op een andere locatie verzorgen. Heeft u een andere locatie in gedachte? Had uw overleden dierbare bijvoorbeeld een grote tuin, of een andere locatie die dierbaar was? Ook dan kan Monuta Vlaardingen de uitvaart voor u verzorgen. Wij kijken samen met u naar de wensen van uw overleden dierbare en de eventuele geloofsovertuiging om zo tot een passende locatie te komen.

Gastvrijheid hoog in het vaandel

Op de dag van het afscheid staat de uitvaartverzorger de directe nabestaanden bij. De gastheren en dames zijn geschoold als hospitality medewerkers en zorgen voor uw gasten. Vanaf de aankomst op de parkeerplaats, tot het aannemen van de jassen, het tekenen van het condoleance register en het plaatsnemen voor de dienst. Uw gasten worden hierin begeleid. Is iemand slecht ter been? Dan wordt hij of zij geholpen en hoeft bijvoorbeeld niet lang te wachten in de rij voor het condoleanceboek of om u te condoleren.

Meer informatie over het uitvaartcentrum?

Natuurlijk is het mogelijk om in plaats van in een uitvaartcentrum in de omgeving van Vlaardingen afscheid te nemen op verschillende locaties. De medewerkers van Monuta Vlaardingen denken graag met u mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart op locatie? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 010 – 426 76 78 of per e-mail via schiedam@monuta.nl.

Neem contact op over de uitvaartcentrum mogelijkheden

Waarom Monuta Vlaardingen?

 • Uw wensen staan voor ons centraal
 • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
 • Klein team uit omgeving
 • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
 • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Vlaardingen, Hoek Van Holland, Maasland