Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 76 78

Team Monuta
Vlaardingen

Onze uitvaartverzorgers

Judy Tamboer

Sinds 2016 ben ik werkzaam als uitvaartadviseuse bij Monuta. Mijn streven is, bij het adviseren van nabestaanden, goed te luisteren naar de wensen van de families die afscheid nemen van hun dierbaren. Het is immers hun afscheid van iemand die zij zullen gaan missen. Een persoonlijke uitvaart helpt als opstart van het rouwproces.

Wat maakt een uitvaart dan persoonlijk? Dit is heel divers, de ene persoon heeft behoefte om ontzorgt te worden en de touwtjes uit handen te geven. Terwijl de ander zoveel mogelijk meehelpt met de voorbereidingen voor de dag van de uitvaart. Denk hierbij aan het uitzoeken van de rouwkaarten, muziek en bloemstukken als ook het helpen met het sluiten van de uitvaartkist. Zo zijn er in de aanloop naar de uitvaart behoorlijk wat keuzes te maken. Mijn inbreng in deze is dan ook om goed te luisteren naar de behoeften van de nabestaanden en om aan hun wensen tegemoet te komen. 

Alhoewel mijn standplaats bij Monuta in Schiedam is, ben ik in een veel grotere regio inzetbaar. De grootte van de regio draagt bij aan het nog beter kunnen adviseren van nabestaanden. per locatie zijn er immers diverse mogelijkheden om een afscheid persoonlijk te maken. Als alles wat ik met families heb besproken en opgezet op de dag van de uitvaart tot één geheel komt en zij op een mooi afscheid terug kunnen kijken, ben ik dankbaar dat ik hierin heb mogen bijdragen. 

Kees van Hoorn

Sinds 1997 werk ik als uitvaartverzorger. Eerst in de regio Rijnmond, later in Delft, Schiedam en omstreken. Over de mogelijkheden rondom uitvaarten in deze regio weet ik dan ook veel en kan ik u goed adviseren. Nabestaanden helpen gedurende de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare, dat is wat ik als uitvaartverzorger zo belangrijk vind. Ik wil naasten bijstaan en ze de zaken uit handen nemen die bij een uitvaart komen kijken. Het geeft mij veel energie als nabestaanden mij laten weten dat zij met een goed gevoel op het afscheid terug kijken. Dat geeft mij de bevestiging dat hun rouwproces een goede basis heeft gekregen.