Uitvaartverzorgers

Judy Tamboer

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Judy Tamboer, ik heb 3 kinderen en ben woonachtig in Vlaardingen. Mijn hobby’s zijn, hockey, lezen en wandelen. Daarnaast ben ik actief bij diverse sportclubs, waar ik inmiddels een groot netwerk heb opgebouwd.

Meer over mij

Kees van Hoorn

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Kees van Hoorn, ik zag het levenslicht in 1963, ben getrouwd en heb vier kinderen. Sinds 1997 werk ik in het cluster Rijnmond van Monuta waarvan de laatste vijf jaar in Schiedam. Toen ik bij mijn vorige baan een vacature tegenkwam voor uitvaartverzorger in Rotterdam en omstreken heb ik meteen gesolliciteerd. Ik heb gekozen voor het uitvaartvak omdat ik het fijn vind om nabestaanden te helpen in de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare.

Meer over mij

Mariette de Jong

Uitvaartmedewerker

Mijn naam is Mariëtte de Jong en ben geboren in 1961. Samen met mijn partner heb ik vier volwassen kinderen. Werken in de uitvaartbranche spreekt mij aan omdat ik het prettig vind om met mensen om te gaan en wil ze daarbij zo goed mogelijk naar de zin maken. Ik wil mensen graag op hun gemak stellen en de uitvaart van hun dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken.

Meer over mij

Catharina d'Achard

Uitvaartmedewerker

Mijn naam is Catharina d `Achard. Ik werk al 20 jaar met veel toewijding als gastdame bij Monuta. Tijdens mijn werk wil ik er echt zijn voor de nabestaanden. Ik wil dat zij zich thuis voelen in ons uitvaartcentrum, zodat zij met een warm gevoel kunnen terugkijken op het afscheid van hun dierbare.

Meer over mij

Jeanet Wiegmann

Manager Uitvaartzorg

Mijn naam is Jeanet Wiegmann, ik ben geboren in 1965 en sinds 2008 werkzaam bij Monuta als manager Uitvaartzorg. Ik vind het prachtig om er samen met mijn team voor te zorgen dat nabestaanden in de meest kwetsbare periode van hun leven goed, warm en professioneel worden bijgestaan. Er voor onze klanten zijn; voor, tijdens en na een uitvaart.

Meer over mij

Waarom Monuta Vlaardingen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Klein team uit omgeving
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Vlaardingen, Hoek Van Holland, Maasland