Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 76 78

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 24 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Brenda
26-03-2022

Kees is een fijne empathische en eerlijke man, hij heeft ons heel goed geholpen naar de begrafenis van onze moeder. Bij monuta zijn we ook goed en fijn ontvangen.

Lees meer

Marcel
16-02-2022

me pa lag er mooi bij zonder dat ze hem konden super gedaan

Lees meer

René
07-02-2022

Doordat mijn vaders uitvaart prima was geregeld, heb ik ook voor mijn moeder voor Monuta gekozen.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Vlaardingen

Nabestaanden hebben vaak behoefte aan steun en een helpende hand wanneer een dierbare is overleden. Bij het regelen van een uitvaart, neemt Monuta in Vlaardingen u daarom graag de zorg uit handen op de momenten dat u daar behoefte aan heeft. Wij adviseren u graag over de invulling van een crematie of begrafenis. Tegenwoordig kan en mag namelijk veel. Of het nu gaat om de catering, de locatie of de invulling van de afscheidsplechtigheid. Bij een uitvaart is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij kennen de mogelijkheden wanner wij een uitvaart regelen in Vlaardingen en omgeving. Daarom staan wij na een overlijden van een dierbare voor u klaar. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als iemand niet of elders is verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-schiedam.jpg
Uitvaartcentrum Schiedam
Burg. Honnerlage Gretelaan 377
3118 BA Schiedam
Image
Monuta Ogier Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer
Crematorium Meerbloemhof
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
delft-uitvaartverzorger-judy-tamboer
Uitvaartverzorger

Judy

Tamboer

Lees meer over Judy

Image
uitvaartverzorger-kees-van-hoorn
Uitvaartverzorger

Kees

van Hoorn

Lees meer over Kees

Lokale
partners
Monuta in Vlaardingen werkt samen met de volgende lokale partners.
Bloemist
Topbloemen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Vlaardingen?
U kunt bij Monuta in Vlaardingen terecht voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Maasdijk en Hoek van Holland.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Vlaardingen, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Schiedam een uitvaartcentrum. Dit fijne en rustige uitvaartcentrum bevindt zich midden in een stiltegebied. Het ligt centraal in het centrum van Schiedam. U heeft de mogelijkheid hier een grotere uitvaart te laten verzorgen, maar u kunt er ook een intiem afscheid laten plaatsvinden.