Waarom Monuta Vlaardingen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Klein team uit omgeving
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,6
Gebaseerd op 40 recensies

Voor een passende uitvaart in Vlaardingen en omstreken

Wanneer een dierbare is overleden is er vaak behoefte aan steun en een helpende hand. Monuta Vlaardingen neemt u graag de zorg uit handen op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Tegenwoordig kan en mag er veel. Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Na een overlijden staan de uitvaartverzorgers van Monuta Vlaardingen  voor u klaar en verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als iemand niet of elders verzekerd was.

Persoonlijk afscheid

Wij zijn niet beperkt tot één locatie of pand, maar kunnen elke locatie voor u regelen. We kijken daarbij ook naar de kosten, mocht dat nodig zijn. Zo heeft de een meer over voor een kist en de ander bijvoorbeeld juist voor bloemen. Het gaat erom dat uw wensen centraal staan. Met de catering is ook van alles mogelijk. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie of cake of gaat u liever voor de ijzerkoekjes van Jan Boer? Tijdens het eerste gesprek reiken wij ideeën aan zodat u een goede keuze kunt maken. Door te luisteren naar uw verhaal en wensen kan de uitvaartverzorger samen met u zorgen voor een persoonlijk en passend afscheid.

Ook na de uitvaart zijn we er voor u

Onze nazorgconsulent neemt na de uitvaart contact met u op om te kijken waar behoefte aan is. Zoals bijvoorbeeld hulp bij rouwverwerking, of rond praktische zaken bij het afwikkelen van de nalatenschap. Ook kunnen we nabestaanden adviseren over de mogelijkheden voor het bewaren van de as.

Uw uitvaartwensen vooraf vastleggen

Vaak weten mensen niet dat ze hun uitvaartwensen tijdens het leven al kunnen bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta Vlaardingen. Onze uitvaartverzorgers kunnen u informeren over wat er allemaal mogelijk is en met u meedenken over een persoonlijke invulling van de uitvaart. Uw naasten kunnen deelnemen aan het gesprek. Het vastleggen van uitvaartwensen geeft u en uw naasten vaak rust. Vooral als het moment daar is, is het prettig voor uw dierbaren om een bekend gezicht te zien.

Keurmerk Uitvaartzorg

Monuta Vlaardingen draagt het Keurmerk Uitvaartzorg en alle uitvaartverzorgers zijn opgeleid als Register Uitvaartverzorger. U weet hierdoor zeker dat de uitvaart goed wordt geregeld, ongeacht het budget dat wordt besteed aan de uitvaart.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Vlaardingen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in de regio Vlaardingen. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 010 – 426 76 78.

Neem contact op voor informatie over een uitvaart