Uitvaartverzorger

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitvaart? Neemt u dan gerust contact op met Wilko Eijkelkamp, onze uitvaartverzorger in Vorden. Hij informeert u graag. Ook kan hij u helpen bij het op papier zetten van uw uitvaartwensen. Bel Wilko gerust voor een afspraak, op het telefoonnummer 0575 - 55 27 49.

"Bovenal ben ik er voor de nabestaanden. Voor de uitvaart, maar ook erna. Vooral dat is de passie die ik heb voor mijn vak."

Toen mijn vader overleed was ik erg onder de indruk van het werk dat de uitvaartverzorger deed. Vanaf dat moment wist ik dat ik dit werk ook wilde gaan doen. Sinds 2007 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger en tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van deze keuze.

Het werk van een uitvaartverzorger is heel afwisselend. Je regelt alle zaken rondom de uitvaart, voert deze uit, onderhoudt contacten met betrokken instanties en regelt de administratie die erbij komt kijken. Maar het werk heeft ook een creatieve kant. Zo zorg ik voor de tekst en het ontwerp van bijvoorbeeld de rouwkaart en de advertentie. Maar bovenal ben ik er voor de nabestaanden. In de dagen voor de uitvaart, maar ook na die tijd. Vooral dat is de passie die ik heb voor mijn vak. Ik kan families die een dierbare hebben verloren helpen en begeleiden in een periode waarin zij het moeilijk hebben. En dankzij een individuele benadering en mijn creativiteit kan ik de familie een passend afscheid bieden.

Waarom Monuta Vorden?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorger is betrokken
  • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Vorden