Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 55 27 49

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Vorden

Een begrafenis regelen wij voor u op een begraafplaats die u wilt. In Vorden kunt u terecht op de algemene begraafplaats Vorden, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een begraafplaats in een van de omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Vierakker, Hengelo, of Steenderen.. U bepaalt hoe en waar u afscheid wilt nemen.

0575 - 55 27 49
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Vorden

U kunt voor een crematie in Vorden en omgeving bij onder andere Monuta in Zutphen terecht. De aula in het uitvaartcentrum in Zutphen is modern, maar ook huiselijk en sfeervol ingericht met een mooi uitzicht. Dit geeft u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte. Ook kunt u terecht bij Monuta Kamperman in Lochem voor een afscheidsdienst. Persoonlijk afscheid nemen staat centraal wanneer wij een crematie regelen. U vult de plechtigheid geheel naar eigen wens in, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Ook de locatie kiest u zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij Crematorium de Omarming en Hart van Berkelland. Wij staan u overal in Nederland bij.

0575 - 55 27 49
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Vorden? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0575 - 55 27 49