Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 55 27 49

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 4 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

mevrouw Meerbeek-Jansen
07-04-2021

Wij hebben de Monuta als zeer prettig ervaren in een periode van ontzettend veel verdriet, door het zo plotseling overlijden van mijn man, en vader van onze kinderen. De mensen die er werken dragen er zeker aan bij om er een warm, liefdevol en bijzonder afscheid van te maken. Men neemt de tijd en denkt mee over de mogelijkheden, vooral in deze tijd zeer belangrijk. Met name de uitvaartverzorger Wilco Eijkelkamp heeft ervoor gezorgd dat we kunnen terug kijken op een heel bijzonder en waardevol afscheid.

Lees meer

Monique
23-02-2021

Wilco moest invallen hij kwam van buiten de plaats maar heeft ons met veel warmte en begrip van het begin tot het eind ontzettend lief en bekwaam bijgestaan. Hij voelt precies aan wat hij voor je kan doen en doet het ook. Een zeer fijne ervaring ondanks ons verdriet.

Lees meer

E.A.E. te Winkel-Wolters
14-02-2021

Met Wilco Eijkelkamp om de tafel zitten, één op één. Niets was onmogelijk, alles kon. Empathie, meedenken, voorzorg. Kortom een grote steun, een rots in de branding. Geen stress, rust. Het was of ik met een vriend te maken had. Ik wil ook door hem begraven worden...

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Vorden en omgeving

Na het overlijden van een dierbare moeten er ineens veel keuzes worden gemaakt. Voor een uitvaart in Vorden en omgeving is veel mogelijk. Kiest u voor begraven of cremeren, op welke locatie wilt u afscheid nemen en heeft u een voorkeur voor de bloemen en het vervoer? Wij nemen in alle rust de mogelijkheden met u door. En doordat wij de regio kennen, kunnen wij u hierin goed adviseren. Zo zorgen wij samen met u voor een begrafenis of crematie in Vorden of omgeving die aansluit bij de wensen die u voor een uitvaart heeft.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
zutphen-home-uvc
Uitvaartcentrum Monuta Zutphen
Piet Heinstraat 31
7204 JN Zutphen
Uitvaartcentrum Monuta Kamperman Lochem
Zutphenseweg 91 B
7241 KP Lochem
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
lochem - uitvaartverzorger - Wilko
Uitvaartverzorger

Wilko

Eijkelkamp

Lees meer over Wilko

Image
Erica Ubbink
Uitvaartverzorger

Erica

Ubbink

Lees meer over Erica

Lokale
partners
Monuta in Vorden werkt samen met de volgende lokale partners.
Bloemist
De Vordense Tuin
Bloemist
Kettelerij Bloembinderij
Bloemen
Bloemist Halfman
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Vorden?
U kunt terecht bij Monuta Vorden voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Vorden en omgeving.