Recensies

Zeer geschikt voor standaard, maar niet voor uniek

Bij het overlijden van mijn broer heeft Wilko Eijkelkamp de uitvaart verzorgd. Wat men meestal doet, weet Wilko heel goed, maar vragen stellen aan de familie over wat we eigenlijk wilden en van daaruit starten, dat is niet Wilko's stijl. We hebben een mooie uitvaart gehad, doordat we zelf het heft in handen namen en Wilko zo min mogelijk lieten doen. Gelukkig kon hij wel een stap terug doen.

Persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht die aan het geheel is gegeven was perfect.

Bijzondere dank aan Wilko Eijkelkamp

Wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken en in het bijzonder de persoonlijke benadering van Uw medewerker Wilko Eijkelkamp

kleine dingen raken je!!!!!!

Niet voor de eerste keer met Monuta te maken gehad, wel voor de eerste keer met Wilko Eijkelkamp die ons geholpen heeft tot een zeer waardig afscheid van een oud buurvrouw. De band die ik met Wilko kreeg was vanaf de eerste minuut top, alsof hij wist dat ik dat nodig had super wat een mooi iets. Vanaf het eerste gesprek wat betrof de uitvaart tot de uitvaart wist hij mij te raken zelfs tot in tranen toe, met heel kleine details van een bloem mee te geven, waar de waterlanders bij mij begonnen te stromen. Wilko echt je hebt ons geweldig geholpen en gesteund en nog bedankt dat jij dit samen met ons wilde doen.

Prettige en persoonlijke service

Prettige benadering, betrokkenheid, altijd bereikbaar, komen gemaakte afspraken na.

Tot in de puntjes geregeld

Alles is tot in de puntjes geregeld en alles wordt in overleg en met zorg uitgevoerd. Bedankt.