Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 55 27 49

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Vorden gemiddeld met een

9,5
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta Vorden aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Wij hebben de Monuta als zeer prettig ervaren in een periode van ontzettend veel verdriet, door het zo plotseling overlijden van mijn man, en vader van onze kinderen. De mensen die er werken dragen er zeker aan bij om er een warm, liefdevol en bijzonder afscheid van te maken. Men neemt de tijd en denkt mee over de mogelijkheden, vooral in deze tijd zeer belangrijk. Met name de uitvaartverzorger Wilco Eijkelkamp heeft ervoor gezorgd dat we kunnen terug kijken op een heel bijzonder en waardevol afscheid.

Meer lezen
mevrouw Meerbeek-Jansen
Ruurlo
07-04-2021
10

Wilco moest invallen hij kwam van buiten de plaats maar heeft ons met veel warmte en begrip van het begin tot het eind ontzettend lief en bekwaam bijgestaan. Hij voelt precies aan wat hij voor je kan doen en doet het ook. Een zeer fijne ervaring ondanks ons verdriet.

Meer lezen
Monique
Apeldoorn
23-02-2021
10

Met Wilco Eijkelkamp om de tafel zitten, één op één. Niets was onmogelijk, alles kon. Empathie, meedenken, voorzorg. Kortom een grote steun, een rots in de branding. Geen stress, rust. Het was of ik met een vriend te maken had. Ik wil ook door hem begraven worden...

Meer lezen
E.A.E. te Winkel-Wolters
VORDEN
14-02-2021
9

Het contact met Wilko van Monuta Lochem was direct prettig. Alsof ik de enige was die een uitvaart moest regelen voor een dierbare. En ook nog tijdens de Kerstdagen. Ik kon elk moment rekenen op Wilko. En alles is tot in de puntjes en geheel naar onze wensen verzorgd.

Meer lezen
Carien
Arnhem
03-02-2021