Contact

Veelgestelde vragen

Wat kost een uitvaart eigenlijk?

Op deze vraag is geen eenduidig antwoord te geven. De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor een begrafenis of crematie? Welke kist wilt u? Biedt u de aanwezigen na afloop van de plechtigheid iets aan? Allemaal vragen die moeten worden beantwoord om de kosten te kunnen bepalen. Bovendien verschillen de graf- en crematiekosten per gemeente.
Wilt u weten wat de kosten van uw uitvaartwensen zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak met uw verzekeringsadviseur. U kunt hiervoor bellen met 0800 - 022 22 92 (gratis). Kijk ook op ww.monuta.nl. Daar kunt u de uitvaartkostenmeter invullen en zelf berekenen wat een uitvaart kost die wordt uitgevoerd volgens uw persoonlijke wensen.

 

Wat doet een uitvaartverzorger precies?

Een uitvaartverzorger regelt en verzorgt de complete uitvaart. Daarnaast adviseert hij of zij de nabestaanden bij de vele beslissingen die zij in een relatief korte periode moeten nemen. De uitvaartverzorger vormt samen met de andere medewerkers van het uitvaartcentrum een team. Zij zorgen ervoor dat een uitvaart perfect en volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden verloopt.