Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 610 360

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Ede

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Ede en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

0318 610 360
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Ede

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Ede kunnen wij u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. De afscheidsdienst hoeft bijvoorbeeld niet per se in het crematorium plaats te vinden. Elke locatie is mogelijk. Bent u met een klein gezelschap en wilt u liever thuis afscheid nemen? Of juist in een kerk of op een andere geliefde locatie? Dat kan. Wij denken graag met u mee. Samen zorgen we voor een passend afscheid.

0318 610 360
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Ede? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Ede.

0318 610 360