Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 610 360

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 32 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

henny
05-06-2022

betrokkenheid en de rust en de nodige uitleg duidelijkheid

Lees meer

Bert
17-05-2022

Prima geregeld, goed begeleidt, gewoon goed.

Lees meer

Marie Nijburg
17-05-2022

Er word met je meegedacht en goede adviezen gegeven

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Ede

Voor een uitvaart in Ede staat het team van Monuta voor u klaar. Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Het leven staat even in de pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom ook niet om uw wensen kenbaar te maken. Voor ons is geen verzoek te veel, wij zijn er voor u.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta in Ede uitvaartcentrum locatie
Uitvaartcentrum
Maanderweg 19
6711 NC Ede
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
 Jan Kruit
Uitvaartverzorger

Jan

Kruit

Lees meer over Jan

Image
Berber van Turnhout Monuta
Uitvaartverzorger

Berber

van Turnhout

Lees meer over Berber

Image
Uitvaartverzorger met kist in aula uitvaartcentrum Ede

Uitvaartcentrum in Ede

De uitvaartverzorgers van Monuta Ede staan voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. Ons uitvaartcentrum is stijlvol ingericht en geschikt voor zowel grote als kleine groepen. U kunt hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden maar er ook voor kiezen om gebruik te maken van één van onze 24-uurs kamers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor, tijdens en na een uitvaart? Wij informeren u graag.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Welke faciliteiten heeft het uitvaartcentrum in Ede?
Het uitvaartcentrum van Monuta in Ede beschikt over een grote en stijlvol ingerichte aula en meerdere 24-uurskamers. Er zijn ruim 90 zitplaatsen. De ruimte is geschikt voor grote en kleinere groepen. U kunt er een afscheidsdienst houden, maar ook gebruiken als ontvangstruimte voor zowel voor als na de uitvaart. Uiteraard is het gebouw goed toegankelijk voor minder validen. Er is ook een ruimte voor de laatste verzorging aanwezig die geschikt is voor onder andere rituele bewassingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor, tijdens en na een uitvaart? Onze uitvaartverzorgers informeren u graag.