Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 610 360

Uitvaartcentrum in Ede

Op het moment dat een dierbare is overleden wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Wij nemen graag de praktische zaken uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. De uitvaartverzorgers van Monuta Ede staan voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Aula uitvaartcentrum Ede
Image
Aula uitvaartcentrum Ede
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Ede

Aula en koffiekamer

De aula in het uitvaartcentrum in Ede is stijlvol ingericht. Er zijn ruim 90 zitplaatsen. De ruimte is geschikt voor grote en kleinere groepen. U kunt er een afscheidsdienst houden, maar ook gebruiken als ontvangstruimte voor zowel voor als na de uitvaart. Uiteraard is het gebouw goed toegankelijk voor minder validen. Er is ook een ruimte voor de laatste verzorging aanwezig die geschikt is voor onder andere rituele bewassingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor, tijdens en na een uitvaart? Onze uitvaartverzorgers informeren u graag.

0318 610 360
Image
Opbaarkamer uitvaarcentrum Ede
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Ede
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Ede

24-uurskamers in Ede

Bij ons kunt u kiezen voor een traditionele opbaring of voor een opbaring in één van onze 24-uurskamers. Dit is uniek in Ede. Als u kiest voor de 24-uurskamer kunt u zo vaak komen als u wilt en net zo lang blijven als u wilt. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Daarom kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een keukentje met de gelegenheid tot het gebruiken van koffie en thee. Er is ook een toiletruimte beschikbaar.

0318 610 360