Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Weert

Voor nabestaanden is het vaak fijn om hun dierbare te kunnen bezoeken. De keuze voor een graf past daarbij en biedt een plek om even tot rust te kunnen komen. Monuta helpt u graag om in Weert een passende begrafenis te regelen. U vindt in Weert en omgeving meerdere begraafplaatsen. Zo kunt u onder andere terecht bij de algemene begraafplaats in Stramproy, de begraafplaats in Swartbroek met een gedeelte voor oorlogsgraven en het Sint-Martinuskerkhof in Weert net buiten de stadskern.

0800 023 05 50
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Weert

U kunt voor een crematie in Weert en omgeving terecht bij verschillende crematoria. Zo vindt u een volledig nieuw crematorium aan de rand van Weert. Met een zeer ruim opgezette aula en een coffee-lounge waar u na afloop even rustig kunt bijkomen. Of u kiest voor crematorium Peusen in Echt. Een karakteristiek gebouw met een huiselijke aula die de dienst een warme uitstraling geeft.

0800 023 05 50