Uitvaartverzorger

Mijn naam is Mark Sepers. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in de uitvaartzorg en heb ervaring met alle aspecten van de branche. Sinds 2004 werk ik bij Monuta; eerst in de functie van algemeen medewerker en sinds 2005 als uitvaartverzorger. In juli 2014 ben ik gestart als uitvaartondernemer van Monuta in de regio Elburg, Oldebroek, Hattem en omgeving.

Iets voor een ander betekenen

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik later in de uitvaartzorg wilde gaan werken. Op 16-jarige leeftijd verloor ik een dierbare vriend. Zijn overlijden was voor mij een groot verlies. Ik heb van dichtbij ervaren hoe belangrijk het is om op een waardige wijze afscheid te nemen van een dierbare. Daarbij heb ik van huis uit meegekregen dat het belangrijk is om iets voor mijn naasten te betekenen. Van jongs af aan heb ik dit ter harte genomen. 

Bijzondere en waardevolle gesprekken

Het levenseinde en de dood hebben mij altijd geïntrigeerd. In de moeilijke periode van verdriet en afscheid nemen kan ik er als begrafenisondernemer voor de ander zijn. Enerzijds door de organisatorische kant van de uitvaart tot in de finesses op mij te nemen, anderzijds door te luisteren en er voor de nabestaanden te zijn. Ik ben dankbaar voor de vele bijzondere en waardevolle gesprekken met nabestaanden. Deze gesprekken geven inhoud aan de uitvaart en leiden tot een waardig afscheid van de dierbare. De periode van het afscheid is zwaar, maar kan ondanks het verdriet een steun zijn en helpen om het verlies van een dierbare een plek te geven.

Keurmerk Uitvaartzorg

Monuta Sepers in Elburg is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Het Keurmerk Uitvaartzorg geeft zekerheid en bescherming bij de keuze van een uitvaartonderneming. Uitvaartonderneming Monuta Sepers voldoet aan de strenge criteria van dit keurmerk en hanteert een hoge kwaliteit van dienstverlening. Meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg is te vinden op www.keurmerkuitvaartzorg.nl.

Waarom Monuta Sepers?

  • Waardige en stijlvolle begeleiding
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Met respect voor religie en tradities
  • Deskundig en betrokken
  • Oog voor detail

Werkgebied

Hattem, Elburg, t Harde, Doornspijk, Wezep, Hattemerbroek, t Loo Oldebroek, Oldebroek, Oosterwolde Gld