Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Team Monuta
Sepers

Onze uitvaartverzorgers

Mark Sepers

Het vak van uitvaartverzorger zie ik als mijn roeping. In een periode van rouw en verdriet, wil ik er graag zijn voor de nabestaanden. Voor, tijdens en na de uitvaart. Met oprechte aandacht, een liefdevol hart en een groot inlevingsvermogen. Een waardig afscheid, waarbij een warme en waardevolle herinnering overblijft, dat is mijn doel. Zelf heb ik namelijk van dichtbij ervaren hoe belangrijk het is om op een waardige wijze afscheid te nemen van een dierbare. Ook heb ik van huis uit meegekregen dat het belangrijk is om iets voor mijn naasten te betekenen. Van jongs af aan heb ik dit dan ook ter harte genomen. In de moeilijke periode van verdriet en afscheid nemen weet ik dan ook hoe ik er voor de ander kan zijn. Enerzijds door de organisatorische kant van de uitvaart tot in de puntjes op mij te nemen, anderzijds door te luisteren en er voor de nabestaanden te zijn. Ik ben dankbaar voor de vele bijzondere en waardevolle gesprekken die ik heb met nabestaanden. Deze gesprekken geven inhoud aan de uitvaart en leiden tot een bijzonder afscheid van de dierbare.