Recensies

Monuta Sepers is u graag tot steun bij het verzorgen van een waardig en stijlvol afscheid. Hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren leest u in de recensies over Monuta Sepers in Elburg.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening.

Een fijn mens

Moest het een en ander voor de eerste keer regelen, Mark Sepers heeft dit bijzonder goed begeleid. Vanaf het begin tot het eind is dit zeer goed verlopen. Hij is zeer begaan met het regelen van de uitvaart en bovendien is alles goed toegelicht wat daar allemaal bij komt kijken. Mark heeft ook nog diversen malen contact gezocht, even toch maar vragen hoe het gaat. Deze persoon verstaat zijn vak en voelt perfect aan wat wenselijk is. Mark, je bent een fijn persoon , zeer bedankt voor alles wat je hebt geregeld en gedaan.

DHR

De bekwaamheid, gedrevenheid en de professionaliteit van Mark Sepers resulteerde in een uitvaart van hoge kwaliteit. Zowel voor, tijdens en na de crematie, hield hij de organisatie goed in handen. De aard en de wijze waarop hij met de mensen omgaat, COMPLIMENTEN hiervoor van de nabestaanden , familie en genodigden.

een ware professional

voor anderhalve week is mijn schoonmoeder overleden.Mark heeft toen de uitvaart verzorgd. Alle afspraken die gemaakt zijn komt hij voor de volle 100 procent na. Hij is heel empathisch en als je nog vragen hebt kun je hem altijd bellen of mailen. Zelfs om 24.00 kregen we nog een reactie van hem. Wij kunnen Mark ook ten zeerste aanbevelen. Hij is een absolute topper in zijn vakgebied.

EEN UNIEK MENS

Beste Mark, Als professional laat je in de eerste plaats je hart spreken. Dat hebben we ervaren na het overlijden van onze moeder. Jij zorgde op een zeer respectvolle en ontspannen manier dat alles zo geregeld werd, dat we na de begrafenis, konden terugzien op een waardig afscheid.. Zelfs regelde je de wegenwacht voor de lekke band van de predikant en zorgde jij er voor dat hij op de plaats van bestemming kwam! Mark, als we de aan jou gerichte recensies lezen, dan kunnen we ons daar helemaal in vinden: je bent een mensenmens en een unieke kanjer in je werk. We zijn er van overtuigd dat je na ons, nog veel mensen tot steun kunt zijn in je zo bijzondere werk. Het ga je goed. Dank voor alles.

Als je een dierbare verliest

Wanneer je iemand verliest wil je iemand een mooi en waardig afscheid geven. Toen onze vader overleed kwam Mark ons begeleiden. Hij heeft dit met veel respect en professionaliteit gedaan. Mark is enorm persoonlijk betrokken bij het proces waardoor hij feilloos aanvoelt waar men als familie behoefte aan heeft en waar hij extra in kan bijstaan. Je krijgt nimmer het gevoel dat jij de zoveelste klus bent. Iedereen krijgt de volledige aandacht van heel jong tot oud. Een hele bijzondere eigenschap. De nazorg die Mark verleent is ook fantastisch even een telefoontje hoe het gaat toch even langskomen voor een klein praatje. Mark je bent een bijzonder mooi mens en wat mag de wereld blij zijn dat jij in dit werk je roeping hebt gevonden en voor zoveel mensen de wereld met daarin het verlies een stukje mooier en lichter weet te maken. Heel erg bedankt. Namens de familie Rijsterborgh

Mark kan dit!

Na het overlijden van onze (schoon) vader kwamen Mark en collega Jacqueline om de begrafenis met ons te regelen. Wat heerlijk om zoveel uit handen te kunnen geven aan mensen die zo perfectionistisch en zorgzaam zijn. De kleinkinderen werden op de dag van de uitvaart overal bij betrokken, een dierbare herinnering. Zoals we al hebben gezegd op de dag van de begrafenis : Mark, je kan dit! Bedankt voor je zorg, betrokkenheid, humor en rust. Namens de familie, Herbert en Joke

Complimenten

Meelevend, correct, meedenken, begrip, realistisch, flexibel, creatief, stijlvol, allemaal begrippen die je bij een uitvaartverzorger mag verwachten en deze verwachting is volledig uit gekomen. Mark Sepers is de juiste man op de juiste plek. Ik beveel hem van harte aan. Mark bedankt voor de uitstekende wijze waarop jij de uitvaart van mijn moeder hebt voorbereid en verzorgd. Namens de familie, Gert Kramer.

Zeer betrokken.

Beste Mark. Wat zijn mijn moeder en ik blij dat jij ons hielp met de uitvaart van mijn vader. Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, heb je wel iets anders aan je hoofd dan allerlei praktische zaken. Deze nam jij als vanzelf van ons over. Wij konden ons richten op een persoonlijk en mooi afscheid van mijn vader. Als we met vragen of problemen zaten, belden we je en binnen een korte tijd was er weer een oplossing. Je betrokkenheid en steun vonden we zeer fijn. Mijn moeder en ik kijken terug op een waardevol afscheid van mijn vader. Hartelijk bedankt hiervoor.

Respectvol en betrokken

Beste Mark, na het plotselinge overlijden van mijn vader kwam jij bij ons gezin om alle zaken door te spreken en te regelen. Je betrokkenheid en respect voor onze wensen hebben ons geholpen om op een goede manier afscheid te nemen. Het was heel fijn om op iemand te kunnen vertrouwen die veel regelzaken uit handen neemt, professionaliteit toont en tegelijkertijd warm en meelevend is. Dank voor je kundige begeleiding en het waardige afscheid dat we hebben genomen van mijn vader. Ik kan jou als begeleider zeker warm aanbevelen!

attent en respectvol

Een begrafenis of crematie regelen is per definitie niet leuk. Zeker omdat het regelen al begint direct na het overlijden. In ons geval was dat van onze moeder. Het verzorgingshuis had de uitvaartverzorger al gebeld en wij zaten met de familie te wachten op de dingen die komen zouden. Daar kwam Mark binnen. Hij zou het een en ander gaan regelen. Wat dat ook zou gaan worden. Wij en Mark stelden zich aan elkaar voor en dachten, wat is dat nou voor iemand? Al gauw bleek dat het niet zo maar iemand was. Het was een professional, die al gauw in de gaten had wat de familie wilde en niet wilde, zonder dat daar veel woorden aan te pas kwamen. Dat heet levelen en dat toont professionaliteit. Mark heeft ons door die periode geleid en aan de hand genomen op zo'n wijze, alsof het leek, dat hij één van ons was. De zorg die hij bood en de aandacht die hij gaf, aan ieder familielid, was ongekend. Ook op de crematie was hij degene, die de zaak, tot in detail toe, harmonieus regelde. mijn moeder hield van een bepaald lied waar youtube niet echt iets gepast bood. Wat deed Mark? Hij speelde de melodie tijdens de dienst op de piano. Ook dat klonk professioneel. Ik wil je medens namens mijn familie hartelijk bedanken voor je goede zorgen. De passie waarmee jij dit vak uitoefent straalt van je af. Ik wens je nog jaren dit vak toe en zou eigenlijk willen hebben dat iedere uitvaartverzorger een soort Mark is