Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Sepers gemiddeld met een

9.6
27 beoordelingen
100% beveelt Monuta Sepers aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Geweldig! Mark begeleidt de hele familie door dit proces. Alles is tot in de puntjes geregeld naar eigen wens. Regelmatig contact, zeer correcte bejegening, oog voor degene die voor hem zit. Ook wat betreft het zakelijke gedeelte een persoonlijke, correcte afhandeling. Voor ons was dit nieuw en onverwacht, Mark was ons baken in deze storm.

Meer lezen
Fam. de Bruijn
Elburg
17-01-2022
10

Onze contactpersoon (Mark Sepers) heeft ons in deze moeilijke tijd er stap voor stap doorheen geloosd. Het contact was persoonlijk en prettig. Mark heeft ons het gevoel gegeven dat hij helemaal authentiek is en dat het voor hem niet de zoveelste uitvaart is. De afspraken werden nauwkeurig vastgelegd en alle afspraken zijn ook nagekomen. Hoewel het een verdrietige tijd was, kijken we met voldoening terug op de uitvaart die door Mark en Monuta geregeld is. Ook de zakelijke punten (kosten en begroting) zijn op een transparante en duidelijke manier afgehandeld.

Meer lezen
Fred
Doornspijk
04-01-2022
8

Mark heeft ons ondersteund tijdens de begrafenis van mijn schoonvader.. Hij heeft ons goed begeleidt en alles top geregeld omdat Mark behoorlijk perfectionistisch is. Dit is wat mij betreft echt enorm belangrijk tijdens zo’n proces. Zou Mark zeker aanraden!

Meer lezen
Marijke
Oldebroek
30-12-2021
10

Een nette verzorging betreft alle zaken.

Meer lezen
Jan
Ermelo
28-12-2021
10

De uitvaart van onze (schoon)moeder heeft Mark uitstekend vorm gegeven ondanks de moeilijke coronatijd waarin we leven. Alles kon en alles was mogelijk en Mark nam alle tijd voor ons als familie. Wij zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor ons gedaan heeft.

Meer lezen
Jannine Sanders
Dronten
03-11-2021
9

Komt zeer vertrouwd over, direct een klik mee.

Meer lezen
heer A.W. Matenaar
Hattem
20-10-2021
10

In deze lastige tijd is het geweldig om begeleid te worden door iemand die alles stap voor stap rustig uitlegt, meedenkt in mogelijkheden en dit alles op een serieuze en op gepaste momenten met wat humor doet. Wat ik nog het meest prettig vond was de manier waarop Mark onze jonge (7 en 10 jaar) kinderen meenam in dit proces. Kortom een zeer vakbekwame man die zijn vak merkbaar met liefde uitvoert.

Meer lezen
Harrold Ordelman
WAPENVELD
05-10-2021
10

Wij verloren onze dochter tijdens de zwangerschap, ik kende Mark vanuit mijn werk dus ik zei tegen mijn man we bellen Mark. Mark heeft ons zo goed geholpen en in alles begeleid. De steun die Mark ons bood rondom het verlies van onze dochter was ontzettend mooi en heel fijn. Wij hebben het als fijn en prettig ervaren ondanks de nare situatie waarin we zitten.

Meer lezen
Hendrina
Dronten
02-10-2021
10

In een tijdsbestek van 8 maanden beide ouders verloren. Het laatste afscheid van mijn vader werd door Mark verzorgd en voelde als een warm bad. Niet alleen de begeleiding in de voor ons heftige week maar ook in de periode daarna is door ons als erg waardevol ervaren. Bewonderenswaardig hoe Mark ten alle tijden voor iedereen klaarstaat.

Meer lezen
Jolande
Houten
24-09-2021

Beste Mark, Via deze weg wil ik jou, ook namens mijn familie, ontzettend bedanken voor je professionele begeleiding rondom het overlijden van onze moeder, dochter en zus. Als je dan ineens op 'dat moment' komt en je er nog nooit mee te maken hebt gehad, dan ga je maar bellen.... Ik belde Mark en hoe lastig ik het ook vond om je te bellen en om je de situatie uit te leggen, je stelde ons gelijk gerust. De bijzondere voorgesprekken met onze moeder blijft ons altijd bij en hebben wij als positief ervaren. Ondanks dat het voor ons een ontzettend verdrietige periode was heb jij er voor gezorgd dat de uitvaart precies zo is verlopen zoals onze moeder het graag wilde. Je betrok ons overal bij en gaf suggesties. Dat vonden wij erg fijn. Ook na de crematie stond je nog voor ons klaar. Mark, je bent een ervaren, betrokken professional met goede ideeën, een luisterend oor, meelevend, je stond dag en nacht voor ons klaar, legde ons alles tot in de puntjes uit en wij konden met alle vragen bij je terecht. Ik had er eigenlijk nooit zo bij stilgestaan maar wat een mooi en dankbaar beroep heb je toch! Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, Mark!

Meer lezen

Rianne Kwakel

De periode van voorbereiding voor de afscheidsdienst geven nog steeds een goed gevoel, mede door jouw geweldige begeleiding hierin. Alles was tot in de kleinste details voorbereid, waardoor wij ons nergens zorgen over hebben hoeven maken. Je hebt echt alles uit onze handen genomen. Ook de dag van afscheid nemen was een mooie dag en dat positieve gevoel nemen we verder mee. Heel hartelijk dank voor je warme aandacht en begeleiding tijdens deze afscheidsperiode. Dat wilde ik je graag nog laten weten.

Meer lezen

Arjanne Nooitgedagt - van Nes

Mark heeft ons vooral ontzorgd bij het voorbereiden van de uitvaart van mijn moeder. Hij voelde goed aan wat wij nodig hadden en prettig vonden, Op de dag van de uitvaart had hij de touwtjes stevig in handen en zorgde hij dat dat alles goed verliep. Het is zonneklaar dat Mark dit beroep met hart en ziel uitoefent.

Meer lezen

Eiberlien Scholing-Visschers

Mark heeft de uitvaart van onze vader heel proffessioneel geregeld. De uitvaart was erg goed begeleid. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Ook was hij erg bekwaam in de omgang met kleine kinderen. Onze familie vond alles ook goed geregeld. We raden Mark en spreekster Wenka zeker aan!

Meer lezen

Van Oene

Op 1e Kerstdag overleed mijn vader volkomen plotseling . Daar sta je dan en wat nu ? Mijn broertje had in de krant de advertentie van Monuta Sepers gezien en Mark gebeld. Op 2e Kerstdag samen met Mark en de familie de uitvaart in grote lijnen doorgenomen en in de volgende dagen de details uitgewerkt. Ik dacht eerst nog "deze man is nog wel heel jong voor zo'n beroep", maar daar kwam ik snel van terug. Ondanks zijn leeftijd toch al een ruime ervaring en een heel professionele aanpak. Ook als mens sprak hij ons zeer aan, het voelde gelijk heel vertrouwd. Ook de door hem geregelde spreekster, Marian van Til, is ons zeer goed bevallen. Mijn vader heeft een mooi persoonlijk en waardig afscheid gehad, met bijzonder veel dank aan Mark.

Meer lezen

Jan Land

Afgelopen september werden wij geconfronteerd met het overlijden van mijn man en onze vader. Mark heeft een belangrijke bijdrage geleverd in deze zware week. Vanaf het eerste moment dat hij kwam kennismaken tot het laatste gesprek vanuit nazorg. Door aanwezig te zijn wanneer nodig, door te informeren en de te maken keuzes helder te maken wanneer dat wenselijk was en tegelijkertijd alle ruimte geven aan onze wensen en voorkeuren, maakt dat we terugkijken op een bijzondere week. Het afscheid was heel persoonlijk en passend door de opties die Mark kon bieden en met name zijn aanwezigheid gedurende de hele week van het begin tot het einde, was erg prettig. Wij kijken mede daardoor met een lach en een traan terug op deze periode.

Meer lezen

Familie den Besten

Nadat onze vader eind mei ten gevolge van een ongeval was overleden heeft Mark met en voor ons heel veel zaken voor een waardige uitvaart geregeld. Over en weer was het ijs snel gebroken en hebben wij Mark leren kennen als een bijzonder inlevende en vooral ook een ontzorgende hulp. Geen enkele vraag was te veel, geen enkel verzoek was te veel! Mark heeft in zijn werk niet alleen oog voor de zaken die goed geregeld moeten worden, maar vooral ook zorg en aandacht voor ons, een luisterend oor, een bemoedigende of troostende opmerking. Mark, jij was een fantastische "begeleider en regelaar" in deze voor ons zo moeilijke dagen!

Meer lezen

Joost van Egmond

Na het overlijden van onze moeder hebben wij contact opgenomen met Mark. Hij staat gelijk voor je klaar, is prettig in de omgang en denkt mee. Hij legt alles duidelijk uit zodat je zelf een goede keus kunt maken. Hij is punctueel en houdt zich aan afspraken. Ook had hij aandacht voor mijn broer die verstandelijk beperkt is en de kinderen. Hij dacht mee in hoe wij mijn broer erbij konden betrekken, ook hierin was hij een grote steun. Wij kijken goed terug op de begrafenis. Mark enorm bedankt voor alles!

Meer lezen

familie van der Graaf

Beste Mark, Wat een prachtige, indrukwekkende begrafenis heb jij georganiseerd voor onze vader! Niets was je te gek: de doedelzakspeler, de familie uit Canada, etc, ect. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij kijken er met een heel goed gevoel op terug!! Ontzettend bedankt voor alles, Mark. Hartelijke groet, Familie Kamphuis, 't Harde

Meer lezen

Edith Kamphuis

Mark heeft onze familie fantastisch bijgestaan de afgelopen tijd na het verlies van onze lieve moeder en oma. Mark is letterlijk een steun en toeverlaat geweest voor onze hele familie. Altijd bereikbaar, zeer persoonlijk, korte lijnen en duidelijke afspraken die altijd nagekomen werden. Daarnaast veel ideeën en tips gekregen, waarbij Mark altijd rekening hield met onze wensen. Alles was perfect geregeld. Echt geweldig. Mark, namens de hele familie Leusink, Bedankt!

Meer lezen

Gert-Jan Leusink