Recensies

Monuta Sepers is u graag tot steun bij het verzorgen van een waardig en stijlvol afscheid. Hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren leest u in de recensies over Monuta Sepers in Elburg.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening.

Ontzorgen van A-Z

Afgelopen september werden wij geconfronteerd met het overlijden van mijn man en onze vader. Mark heeft een belangrijke bijdrage geleverd in deze zware week. Vanaf het eerste moment dat hij kwam kennismaken tot het laatste gesprek vanuit nazorg. Door aanwezig te zijn wanneer nodig, door te informeren en de te maken keuzes helder te maken wanneer dat wenselijk was en tegelijkertijd alle ruimte geven aan onze wensen en voorkeuren, maakt dat we terugkijken op een bijzondere week. Het afscheid was heel persoonlijk en passend door de opties die Mark kon bieden en met name zijn aanwezigheid gedurende de hele week van het begin tot het einde, was erg prettig. Wij kijken mede daardoor met een lach en een traan terug op deze periode.

Ontzorgen in hoofdletters

Nadat onze vader eind mei ten gevolge van een ongeval was overleden heeft Mark met en voor ons heel veel zaken voor een waardige uitvaart geregeld. Over en weer was het ijs snel gebroken en hebben wij Mark leren kennen als een bijzonder inlevende en vooral ook een ontzorgende hulp. Geen enkele vraag was te veel, geen enkel verzoek was te veel! Mark heeft in zijn werk niet alleen oog voor de zaken die goed geregeld moeten worden, maar vooral ook zorg en aandacht voor ons, een luisterend oor, een bemoedigende of troostende opmerking. Mark, jij was een fantastische "begeleider en regelaar" in deze voor ons zo moeilijke dagen!

Mark is een grote steun en denkt mee!

Na het overlijden van onze moeder hebben wij contact opgenomen met Mark. Hij staat gelijk voor je klaar, is prettig in de omgang en denkt mee. Hij legt alles duidelijk uit zodat je zelf een goede keus kunt maken. Hij is punctueel en houdt zich aan afspraken. Ook had hij aandacht voor mijn broer die verstandelijk beperkt is en de kinderen. Hij dacht mee in hoe wij mijn broer erbij konden betrekken, ook hierin was hij een grote steun. Wij kijken goed terug op de begrafenis. Mark enorm bedankt voor alles!

Niets te gek voor Mark!

Beste Mark, Wat een prachtige, indrukwekkende begrafenis heb jij georganiseerd voor onze vader! Niets was je te gek: de doedelzakspeler, de familie uit Canada, etc, ect. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij kijken er met een heel goed gevoel op terug!! Ontzettend bedankt voor alles, Mark. Hartelijke groet, Familie Kamphuis, 't Harde

Geweldige steun, zowel emotioneel als praktisch

Mark heeft onze familie fantastisch bijgestaan de afgelopen tijd na het verlies van onze lieve moeder en oma. Mark is letterlijk een steun en toeverlaat geweest voor onze hele familie. Altijd bereikbaar, zeer persoonlijk, korte lijnen en duidelijke afspraken die altijd nagekomen werden. Daarnaast veel ideeën en tips gekregen, waarbij Mark altijd rekening hield met onze wensen. Alles was perfect geregeld. Echt geweldig. Mark, namens de hele familie Leusink, Bedankt!

Ineens is Mark in je leven

Van het ene op het andere moment sta je voor veel keuzes, waar je nog nooit over hebt nagedacht of wilt nadenken. Met een telefoontje, staat Mark direct voor je klaar en maakt hij op een professionele, menselijke en natuurlijke wijze onderdeel uit van je gezin. Mark....., je betrokkenheid heeft ons door deze moeilijke tijd heen geholpen. Alles is van A tot Z in de perfectie verzorgd. Ondanks het moeilijke moment voor ons, heb je van de uitvaart een eervol en onvergetelijk moment voor ons en het gezin gemaakt. Wij willen je nogmaals bedanken, maar ook jouw vrouw die op de achtergrond enorm veel werk verzet en het mede mogelijk maakt dat jij dit vak met overgave kunt uitoefenen. Hartelijke groet, Esther, Teije en de kinderen.

Mark ontzorgt

Beste Mark, Wij willen jou hartelijk danken voor jouw deskundig advies en medeleven na het overlijden van onze lieve vader. Je had meteen ons vertrouwen gewonnen en zoals mijn moeder al aangaf was er direct ‘die klik’. Met die klik en de fijne samenwerking is de uitvaart van onze vader gegaan zoals hij en wij dat wenste(n). Wat onderscheidt jou van andere uitvaartverzorgers? Daar kunnen wij kort over zijn. Dat is jouw betrokkenheid en jouw professionele werkwijze. Met vriendelijk groet, Fam. Van Dijk

Steun en toeverlaat

In een voor ons bijzonder onverwachte en uitermate verdrietige periode na het overlijden van onze jongste zoon, is Mark een steun en toeverlaat geweest. Niet alleen zijn professionele begeleiding maar ook persoonlijke aandacht hebben ervoor gezorgd dat vallend in de categorie bijzondere uitvaarten de stille tocht, het condoleren en de uitvaart van Michiel tot in de puntjes geregeld zijn. In deze omstandigheid kom je Mark liever niet tegen, maar hij heeft ons bijzonder goed bijgestaan. Ook in de periode erna blijft hij betrokken en meelevend. Een topper!

Respect en waardering

De bekwaamheid, gedrevenheid, het invoelend vermogen en de professionaliteit van Mark Sepers resulteerde in een uitvaart van hoge kwaliteit. We kijken terug op een waardige respectvolle uitvaart van onze moeder en oma. Alles werd keurig, maar in volledig overleg geregeld. De manier waarop hij met de mensen en met de kinderen omgaat, dwong respect en waardering af. Aan de kinderen werd heel gewoon en in voor hen begrijpelijk taal alles uitgelegd. Als kinderen wisten en voelden we dat het in goede handen was. Van harte aanbevolen!

Een fijn mens

Moest het een en ander voor de eerste keer regelen, Mark Sepers heeft dit bijzonder goed begeleid. Vanaf het begin tot het eind is dit zeer goed verlopen. Hij is zeer begaan met het regelen van de uitvaart en bovendien is alles goed toegelicht wat daar allemaal bij komt kijken. Mark heeft ook nog diversen malen contact gezocht, even toch maar vragen hoe het gaat. Deze persoon verstaat zijn vak en voelt perfect aan wat wenselijk is. Mark, je bent een fijn persoon , zeer bedankt voor alles wat je hebt geregeld en gedaan.