Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Sepers gemiddeld met een

9,5
47 beoordelingen
100% beveelt Monuta Sepers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Binnen korte tijd een persoonlijke band opgebouwd met Mark Sepers. Hierdoor kijken wij terug op een waardevolle week en een plechtig en persoonlijk afscheid. Mark is erg belangstellend en respectvol. Hij maakt zijn beloften waar en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Hij ontzorgt in een periode waarin er veel op je afkomt.

Meer lezen
Ruth Lokhorst
Elburg
16-05-2023
9

Was goed duidelijk beleefd en leeft zich in met de bedroevde familie. In een woord fantastisch ondanks het verdriet.

Meer lezen
H
Elburg
17-04-2023
10

Mark Is een beetje vreemd om iemand een 10 te geven terwijl hij net jouw dierbare in de koude grond heeft gestopt. Des te knapper dat als je iemand op een moeilijk moment ontmoet, met een strakke deadline en diverse familiebelangen, hij toch perfect in staat is om snel het vertrouwen te winnen, plooien te vereffenen en de timing in de gaten te houden. Als hij daarnaast ook nog eens zorgt voor een stijlvolle begrafenis die strak geregeld is en recht doet aan de wensen van de overledene, dan kan ik hier alleen maar ongelooflijk veel respect voor hebben. Met recht een engel zou mijn moeder gezegd hebben. Dank Medard Scholten

Meer lezen
Medard Scholten
Bergen op Zoom
17-03-2023
10

Heel goed geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Top

Meer lezen
W Visser- Roke
Wezep
15-03-2023
10

Oprecht betrokken, warm, eerlijk en punctueel, Mark geeft rust in een tijd waarin alles anders is. Hij laat je in je waarde, luistert rustig naar je wensen, en heeft een scherp beschermend oog voor wanneer dingen je teveel worden. De uitvaart is door zijn hulp zeer waardig en helemaal in de stijl van mijn man verlopen.

Meer lezen
M. Kroon
t Harde
19-02-2023
10

Evenals bij beide ouders, heeft Mark ook de eerste dagen na het overlijden en de uitvaart van onze zus Marjon mogen begeleiden. Dat was ook een zeer bewuste keuze van ons om dit door hem te laten doen. Alles was weer in de puntjes verzorgt, het overleg, kontakten, regelen en vooral zijn bewogenheid in zijn vak. Mark gaat er echt voor, en ervaart zijn werk als een roeping. En dat is te merken ! Mark, heel erg bedankt voor al je inbreng. We mogen terug zien op een waardig afscheid van onze zus. Heel veel dank ! God's zegen op je werk.

Meer lezen
Pieter van Hijum
Lelystad
15-02-2023
10

monuta Sepers heb goede werk en begeleiding geleverd

Meer lezen
Erna Mos van der Put
Elburg
03-02-2023
9

We hebben een waardevolle uitvaart gehad

Meer lezen
R Beelen
Elburg
23-01-2023
10

Na het overlijden van onze dochter kregen we Mark als uitvaartbegeleider toegewezen. Hoewel het een heftige tijd is geweest, staat hij altijd klaar met raad en daad, ook voor onze andere kinderen. De afspraken en onze verplichtingen werden duidelijk besproken en ook de deadlines voor de te beslissen zaken waren duidelijk en daar werden we ook tijdens bezoeken aan herinnerd. De dienst was prachtig en samen met de spreekster was het een onvergetelijke ervaring. De nazorg en communicatie daarover zijn ook helder en zonder poespas. Als dit over gedaan kon worden, hadden we het precies zo gedaan.

Meer lezen
Roman
Hattem
17-11-2022