Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Sepers gemiddeld met een

9,5
34 beoordelingen
100% beveelt Monuta Sepers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Meelevend en neemt ons een hoop zorg uit handen.

Meer lezen
Henk
Elburg
18-05-2022
10

Very good all round service run bt impecable staff looking after us and our guests throughout the day thank you

Meer lezen
Nicola
Uckfield England
05-05-2022
10

De uitvaart verzorger gaf ons rust en ruimte om te delen wat onze gedachten waren bij deze moeilijke tijd.

Meer lezen
Jan Bosman
Epe
26-04-2022
10

In de maanden dat wij ons vader en broer zijn verloren. Hebben we veel aan Mark Seepers gehad. Hij heeft ons goed begeleid eerst met Pa,daarna3,5 week later met Martin

Meer lezen
Arjan Everts
Zwolle
21-04-2022
8

Ik ben zeer tevreden over de uitvaart en bij alles wat daar bij komt kijken. Mijn gezin, familie vrienden en kennissen hebben dit ook zo ervaren. Er krijg heel veel positieve reacties over hoe de uitvaart verlopen is. Daarom ben ik tot het cijfer 8 gekomen. Ik vind dat een heel mooi cijfer. Een tien geeft Ik nooit omdat er altijd wel ergens een verbeterpunt zal zijn.

Meer lezen
Roedi Klein-Tijssink
Hattem
04-04-2022
10

Op 1 januari 2022 is onze lieve man, vader en opa overleden. Als zoiets ingrijpends is gebeurd, dan staat de wereld werkelijk stil. Ondanks het grote verdriet mogen wij terugkijken op een fijne tijd met elkaar, waarin we ons gesterkt voelden door God’s nabijheid. Mark staat als uitvaartondernemer dichtbij het gezin en bijzonder is de warme rol die hij daarin vervult. Wij zijn hem dankbaar voor zijn liefdevolle ondersteuning. Mark luistert, ontzorgt, adviseert, denkt mee en geeft duidelijkheid. Zijn liefdevolle en heldere manier van communiceren heeft ons rust gegeven waardoor wij geen zorgen, geen stress hebben ervaren en ons konden richten op het naderende afscheid. Hierin werden naast de volwassenen ook de allerkleinsten meegenomen. Dankjewel Mark, namens de familie Bos uit Harderwijk.

Meer lezen
Miranda
Harderwijk
01-03-2022
10

Met grote dank aan Mark Sepers hebben wij op een mooie, liefdevolle en respectvolle wijze afscheid kunnen nemen van ons lieve (schoon)zusje. De persoonlijke manier waarop hij naast ons stond als mens, alle wensen gestalte gaf en zorgde dat deze tot in de perfectie uitgevoerd werden, maakte het grote verschil voor ons in deze moeilijke tijd. We zullen dit nooit vergeten!

Meer lezen
F engeltjes
'T HARDE
22-01-2022
9

Geweldig! Mark begeleidt de hele familie door dit proces. Alles is tot in de puntjes geregeld naar eigen wens. Regelmatig contact, zeer correcte bejegening, oog voor degene die voor hem zit. Ook wat betreft het zakelijke gedeelte een persoonlijke, correcte afhandeling. Voor ons was dit nieuw en onverwacht, Mark was ons baken in deze storm.

Meer lezen
Fam. de Bruijn
Elburg
17-01-2022
10

Onze contactpersoon (Mark Sepers) heeft ons in deze moeilijke tijd er stap voor stap doorheen geloosd. Het contact was persoonlijk en prettig. Mark heeft ons het gevoel gegeven dat hij helemaal authentiek is en dat het voor hem niet de zoveelste uitvaart is. De afspraken werden nauwkeurig vastgelegd en alle afspraken zijn ook nagekomen. Hoewel het een verdrietige tijd was, kijken we met voldoening terug op de uitvaart die door Mark en Monuta geregeld is. Ook de zakelijke punten (kosten en begroting) zijn op een transparante en duidelijke manier afgehandeld.

Meer lezen
Fred
Doornspijk
04-01-2022