Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Sepers gemiddeld met een

9,5
37 beoordelingen
100% beveelt Monuta Sepers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Prettige en deskundige begeleiding gehad. Alles was keurig geregeld

Meer lezen
Jan
t,Harde
05-09-2022
8

gaat integer met de wensen om.

Meer lezen
Gerda Pierik
Heerde
15-07-2022
9

Zoals de wens was, is uitgevoerd. Bijzonder betrokken, duidelijk, exact. Zoals je alleen kunt hopen was het verloop van een uitvaart tot in detail voorbereid en uitgevoerd. Ook al hoop ik Monuta niet spoedig weer nodig te hebben, als de dag daar is. weet ik wie ik moet bellen.

Meer lezen
Hendri
ZWOLLE
28-06-2022
8

Meelevend en neemt ons een hoop zorg uit handen.

Meer lezen
Henk
Elburg
18-05-2022
10

Very good all round service run bt impecable staff looking after us and our guests throughout the day thank you

Meer lezen
Nicola
Uckfield England
05-05-2022
10

De uitvaart verzorger gaf ons rust en ruimte om te delen wat onze gedachten waren bij deze moeilijke tijd.

Meer lezen
Jan Bosman
Epe
26-04-2022
10

In de maanden dat wij ons vader en broer zijn verloren. Hebben we veel aan Mark Seepers gehad. Hij heeft ons goed begeleid eerst met Pa,daarna3,5 week later met Martin

Meer lezen
Arjan Everts
Zwolle
21-04-2022
8

Ik ben zeer tevreden over de uitvaart en bij alles wat daar bij komt kijken. Mijn gezin, familie vrienden en kennissen hebben dit ook zo ervaren. Er krijg heel veel positieve reacties over hoe de uitvaart verlopen is. Daarom ben ik tot het cijfer 8 gekomen. Ik vind dat een heel mooi cijfer. Een tien geeft Ik nooit omdat er altijd wel ergens een verbeterpunt zal zijn.

Meer lezen
Roedi Klein-Tijssink
Hattem
04-04-2022
10

Op 1 januari 2022 is onze lieve man, vader en opa overleden. Als zoiets ingrijpends is gebeurd, dan staat de wereld werkelijk stil. Ondanks het grote verdriet mogen wij terugkijken op een fijne tijd met elkaar, waarin we ons gesterkt voelden door God’s nabijheid. Mark staat als uitvaartondernemer dichtbij het gezin en bijzonder is de warme rol die hij daarin vervult. Wij zijn hem dankbaar voor zijn liefdevolle ondersteuning. Mark luistert, ontzorgt, adviseert, denkt mee en geeft duidelijkheid. Zijn liefdevolle en heldere manier van communiceren heeft ons rust gegeven waardoor wij geen zorgen, geen stress hebben ervaren en ons konden richten op het naderende afscheid. Hierin werden naast de volwassenen ook de allerkleinsten meegenomen. Dankjewel Mark, namens de familie Bos uit Harderwijk.

Meer lezen
Miranda
Harderwijk
01-03-2022