Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Sepers gemiddeld met een

9,6
56 beoordelingen
100% beveelt Monuta Sepers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Bij een sterfgeval wil je graag objectief en correct geholpen worden. Dat hebben wij ervaren bij Monuta.

Meer lezen
K. Breunis
HATTEM
19-02-2024
10

Heeft alle tijd, denkt mee met de wensen, zeer keurig !

Meer lezen
Gerda
Elburg
01-12-2023
10

Zorgzaam

Meer lezen
Jans van den Berg
Wezep
27-11-2023
9

Alles voortreffelijk verzorgd met name het monutahuis

Meer lezen
Bert
Harderwijk
01-11-2023
10

Geweldig

Meer lezen
Peter Hooghordel
Oostendorp
01-09-2023
10

Na het overlijden van ons pasgeboren dochtertje heeft Mark de uitvaart begeleid. Het was de meest ingrijpende periode in ons leven, en we zijn blij dat Mark ons daarin heeft bijgestaan. Wat ons opviel is dat Mark zijn werk als een roeping ziet. Hij benadert zijn werk vanuit de oprechte wens en innerlijke overtuiging om families tijdens hun meest kwetsbare momenten bij te staan. Dit alles doet hij met veel respect voor de nabestaanden en overledene. Aan elk onderdeel van de uitvaart was grondig aandacht besteed. Mark weet zich daarbij te vormen naar de wensen van de nabestaanden. Alles was mogelijk of viel te regelen, zodat het een echt persoonlijk afscheid werd. Waar nodig neemt hij zorgen weg of plaatst hij juist kanttekeningen, maar de wens van de nabestaanden staat altijd voorop. Mark heeft hierbij steeds veel geduld. Waar echter knopen doorgehakt moesten worden, wist hij op de juiste momenten druk te zetten. Dit is echter nooit vervelend overgekomen. Mark kwam dagelijks bij ons over de vloer, kwam gemaakte afspraken stipt na en stond altijd voor ons klaar. Ook na de uitvaart hield Mark contact. Dit alles heeft ertoe geleid dat wij op een waardige, liefdevolle manier afscheid van onze dochter hebben kunnen nemen. Ondanks alles kijken wij met een goed gevoel op de uitvaart terug.

Meer lezen
Alexander
't Loo-Oldebroek
23-08-2023
10

Mark gaat respectvol te werk, heeft een groot inlevingsvermogen, warme persoonlijkheid en is organisatorisch sterk. Hij neemt nabestaanden gedurende de hele uitvaart bij de hand, zorgt voor een ordelijk verloop van de uitvaart en geeft daarbij op een duidelijke en meelevende manier leiding. Mark houdt rekening met de gevoelens van nabestaanden en geeft hier tijdens de uitvaart op een oprechte manier inhoud aan.

Meer lezen
Lorenz van der Ven
Utrecht
19-08-2023
9

zie boven

Meer lezen
Bertha
Wezep
16-07-2023
9

Alles werd heel goed geregeld.

Meer lezen
Catrien Fijn
Oldebroek
18-06-2023