Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Elburg

Een begrafenis regelen kan in Elburg en omgeving op verschillende plekken. Denkt u bijvoorbeeld aan de moderne begraafplaats Oostelijke Rondweg of begraafplaats Bovenweg in ’t Harde in een prachtig groen buitengebied. Maar uiteraard is er veel meer mogelijk. Bij een begrafenis regelen in Elburg en omgeving komt ook meer kijken dan alleen de plek. Welke sfeer zoekt u of welke mogelijkheden? Een algemeen graf, een particulier graf of een graf voor twee of drie personen. Monuta Sepers helpt u met u alle informatie voor het reserveren van een graf.

0525 - 681 089
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Elburg

Bij diverse crematoria kunt u terecht als u een crematie wilt regelen in de regio Elburg. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bijzonder afscheid in een prachtige, bosrijke omgeving aan de rand van Zwolle. Maar u kunt ook gebruik maken van het sfeervolle Crematorium Heidehof in Ugchelen. Monuta Sepers kan voor u een uitvaart regelen in Elburg en omgeving die u naar eigen wens invult. Bijvoorbeeld met een groot of klein gezelschap en door de ruimte aan te kleden zoals u dat wenst.

0525 - 681 089
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de regio Elburg, Doornspijk, 't Harde, Oostendorp, Oosterwolde, Oldebroek, 't Loo, Wezep, Hattemerbroek, Hattem en Wapenveld? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0525 - 681 089