Uitvaart regelen

Na een overlijden moeten er in korte tijd veel zaken geregeld worden en beslissingen genomen worden. Ik ben er voor u als u mij nodig heeft. Tijdens het regelen van een uitvaart staat de familie en nabestaanden voor mij centraal. Ik luister naar uw wensen en ondersteun en begeleid u tijdens deze moeilijke periode. Hierbij vind ik ruimte voor ieder familielid en nabestaande en alle gevoelens belangrijk. Iedereen moet waardig afscheid kunnen nemen. Die persoonlijke connectie is voor mij belangrijk. Hoe ik mij beweeg in mijn werk is daarop gebaseerd.

De zorg uit handen

Tijdens het regelen van de uitvaart in Elburg, of bijvoorbeeld Hattem of Wezep, neem ik de praktische zorgen en organisatorische aspecten uit handen. Ik draag graag ideeën aan voor een persoonlijke uitvaart en betrek u bij het gehele proces van afscheid nemen, zodat u een waardevolle herinnering heeft aan het afscheid van uw dierbare.

Praktische zaken en elkaar leren kennen

Bij een melding van overlijden neem ik direct contact met u op voor het maken van verdere afspraken. We regelen de praktische zaken voor de uitvaart, bijvoorbeeld voor de zorg van de overledene. Welke kleding krijgt hij/zij aan? Wilt u bij de laatste verzorging aanwezig zijn en/of meehelpen? In welke uitvaartkist wordt de overledene opgebaard? En waar vindt de opbaring plaats? Dit kan zijn thuis, maar ook in het uitvaartcentrum te Elburg.

Ons eerste gesprek heeft verder als doel elkaar beter te leren kennen en de hoofdlijnen van het regelen van de uitvaart  helder te krijgen. Wordt er een begrafenis of crematie geregeld? Welke dag vindt de uitvaart plaats? Worden er kaarten verstuurd? En een advertentie geplaatst? Wilt u bloemen bij de uitvaart? Ik ga u helpen. Met persoonlijk contact en aandacht.

Ik regel de uitvaart voor u in de regio Elburg

Voor het melden van een overlijden kunt u mij bellen op telefoonnummer 0525 - 681 089 of  06 - 53 78 21 85. Ook is het mogelijk om met u uw uitvaartwensen te bespreken voor het regelen van een uitvaart in Elburg, Hattem, Oldebroek of ergens anders in de regio.

Waarom Monuta Sepers?

  • Waardige en stijlvolle begeleiding
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Met respect voor religie en tradities

Werkgebied

Hattem, Elburg, t Harde, Doornspijk, Wezep, Hattemerbroek, t Loo Oldebroek, Oldebroek, Oosterwolde Gld