Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 40 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

R Beelen
23-01-2023

We hebben een waardevolle uitvaart gehad

Lees meer

Roman
17-11-2022

Na het overlijden van onze dochter kregen we Mark als uitvaartbegeleider toegewezen. Hoewel het een heftige tijd is geweest, staat hij altijd klaar met raad en daad, ook voor onze andere kinderen. De afspraken en onze verplichtingen werden duidelijk besproken en ook de deadlines voor de te beslissen zaken waren duidelijk en daar werden we ook tijdens bezoeken aan herinnerd. De dienst was prachtig en samen met de spreekster was het een onvergetelijke ervaring. De nazorg en communicatie daarover zijn ook helder en zonder poespas. Als dit over gedaan kon worden, hadden we het precies zo gedaan.

Lees meer

Selina Klomp
05-10-2022

Een hele fijne man om te krijgen als uitvaartverzorger. Staat 24/7 voor je klaar. Alles geregeld zoals mijn vader dit wou. Zekere aanrader

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Elburg

Na het overlijden van een dierbare, lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er veel worden geregeld. In deze moeilijke tijd begeleidt en ondersteunt Monuta Sepers u graag bij het verzorgen van een uitvaart in de gemeenten Elburg Oldebroek en Hattem. Ieder mens verdient een bijzonder afscheid waarbij rekening wordt gehouden met tradities en regionale gebruiken. Monuta Sepers begrijpt dat. U ontvangt bij ons een waardige en stijlvolle begeleiding, waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie, Monuta kent de mogelijkheden in Elburg, Oldebroek en Hattem.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Mark Sepers
Uitvaartcentrum Nunspeet
Van Oordtstraat 110
8071 KD Nunspeet
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Mark Sepers
Uitvaartverzorger

Mark

Sepers

Lees meer over Mark

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Sepers in Elburg werkt samen met de volgende lokale partners
Dragers
Ferentes
Fotograaf
Herman van der Wal uit Oldebroek
Bloemist
Joyce uit 't Harde
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Sepers?
U kunt terecht bij Monuta Sepers voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Elburg, Doornspijk, 't Harde, Oostendorp, Oosterwolde, Oldebroek, 't Loo, Wezep, Hattemerbroek, Hattem en Wapenveld.