Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0525 - 681 089

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 36 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Gerda Pierik
15-07-2022

gaat integer met de wensen om.

Lees meer

Hendri
28-06-2022

Zoals de wens was, is uitgevoerd. Bijzonder betrokken, duidelijk, exact. Zoals je alleen kunt hopen was het verloop van een uitvaart tot in detail voorbereid en uitgevoerd. Ook al hoop ik Monuta niet spoedig weer nodig te hebben, als de dag daar is. weet ik wie ik moet bellen.

Lees meer

Henk
18-05-2022

Meelevend en neemt ons een hoop zorg uit handen.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Elburg

Na het overlijden van een dierbare, lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er veel worden geregeld. In deze moeilijke tijd begeleidt en ondersteunt Monuta Sepers u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Elburg, Nunspeet en Hattem. Ieder mens verdient een bijzonder afscheid waarbij rekening wordt gehouden met tradities en regionale gebruiken. Monuta Sepers begrijpt dat. U ontvangt bij ons een waardige en stijlvolle begeleiding, waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie, Monuta kent de mogelijkheden in Elburg, Nunspeet en Hattem.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Mark Sepers
Uitvaartcentrum Nunspeet
Van Oordtstraat 110
8071 KD Nunspeet
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Mark Sepers
Uitvaartverzorger

Mark

Sepers

Lees meer over Mark

Lokale
partners
Monuta Sepers in Elburg werkt samen met de volgende lokale partners
Dragers
Ferentes
Fotograaf
Herman van der Wal uit Oldebroek
Bloemist
Joyce uit 't Harde
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Sepers?
U kunt terecht bij Monuta Sepers voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Elburg, Doornspijk, 't Harde, Oostendorp, Oosterwolde, Oldebroek, 't Loo, Wezep, Hattemerbroek, Hattem en Wapenveld.