Recensies

Dank!

De begeleiding voor en tijdens de uitvaartplechtigheid van mevrouw Hennie Mommers-Kerkhoven was zeer goed: vriendelijk, deskundig en bescheiden. Hartelijk dank daarvoor. Rob Kerkhoven

Bedankt voor de mooie uitvaart en het ontzorgen in onze moeilijkste tijd

Beste Martino, wij zijn heel gelukkig dat wij jou als uitvaartverzorger onze vader en schoonvader de dienst en crematie hebben laten verzorgen. Je bent een geweldig mens , meelevend en zorgzaam voor de overledene en degene die achter zijn gebleven. Jij begrijpt dat we iemand nodig hadden die ons bijstond en alles regelt in onze verdrietige tijd. Hartelijke groet van Hans en Diana Rietel - Doodeman uit Diemen.

Gewoon goed!

Niet zozeer specifiek over Monuta. Meer m.b.t. de persoon Martino van Zoeren.

Luisterend oor

Wij zijn zeer tevreden over Monuta Martino van Zoeren. Hij luistert goed naar wat wij willen en zorgt er dan ook voor.

Een waardig afscheid

Het overlijden van mijn vader had een grote impact. Voornamelijk omdat ik geen broers of zussen heb die mij hiermee kunnen helpen. Martino is een enorme steun geweest in een moeilijke tijd, waarbij hij precies doorhad wat de situatie was. Hij ging hier zo ontzettend fijn en goed mee om, dat ik terug kan kijken op een waardig afscheid. Hij heeft mij niet alleen gesteund inzake de begrafenis zelf, maar ook in andere zaken is hij een helpende hand geweest. De wijze waarop Martino dit heeft aangepakt is met een persoonlijke touch. Het heeft mij sterker gemaakt gedurende de periode van rouw. Ik ben erg dankbaar voor de wijze waarop Martino heeft gehandeld.

Een mooi afscheid

Alles rond de uitvaart is geregeld en georganiseerd zoals wij dat graag zouden zien. Er werd meegedacht, goede idee?n geopperd ter aanvulling van onze idee?n. Echt het gevoel dat het een goede wisselwerking was. Het voorstel om contact te zoeken met Cees Baan was een heel goed voorstel. Veel steun aan gehad. Uitvaart verzorger Martino van Zoeren heeft geregeld dat alle organisatorische zaken soepel zijn verlopen. Kijken terug op een mooi afscheid.

Professioneel, deskundig en betrokken

In het afgelopen jaar hebben we twee maal gebruik moeten maken van de diensten van Martino van Zoeren. In deze periodes ( mei en december ) hebben wij Martino leren kennen als een deskundig en professioneel uitvaartverzorger, waarbij in de verdrietige periode die wij doormaken, richting werd gegeven om een mooie herdenkingsdienst te organiseren. Martino kan ik iedereen aanbevelen, waarbij vooral zijn betrokkenheid opviel. Martino bedankt !!!!

Service en zorg

De onlangs ontvangen service en zorg van Monuta van Zoeren is als zeer prettig ervaren.

Steun

Wij hadden een prima steun van Martino van Zoeren.

Professionele begeleiding

Dhr.van Zoeren heeft ons in deze tijd zeer goed bijgestaan, zonder opdringerig te zijn .Hij heeft ons zeer professioneel maar ook persoonlijk begeleid met ons verdriet en onze wensen.