Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0343 - 44 14 34

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 10 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Peter
14-12-2023

Martino van Zoeren weet zeer goed de juiste toon te treffen en is meedenkend en adaptief in de bespreking, planning en uitvoering van de uitvaart. Hij is voor ons een grote steun geweest tijdens dit proces, waarbij de persoonlijke benadering erg op prijs gesteld is.

Lees meer

Carla
21-10-2023

Een goed en duidelijk gesprek over wat je wensen zijn. En dat die dan ook tot in de puntjes verzorgd zijn .

Lees meer

Iris
09-04-2023

Na het onverwachte overlijden van onze vader, wisten we niet goed wat ons te wachten stond. Mijn zussen en ik zijn alle drie nog vrij jong en hadden (gelukkig) nog nooit een uitvaart hoeven regelen. Geen idee waar we eigenlijk echt moesten beginnen, maar na het eerste telefoontje met Monuta ging alles vanzelf lopen. Martino heeft ons met aandacht en op de juiste momenten ook humor geholpen. Ook tijdens de condoleance en de uitvaart wist hij, waar nodig subtiel en waar nodig ook duidelijk alles in goede banen te leiden. Hij had ook bijzonder goed oog voor de nog jonge kleinkinderen van vier en zes jaar, die hij fantastisch heeft betrokken tijdens de dienst. Ook zij hebben hierdoor een goed gevoel over gehouden aan het afscheid van hun geliefde opa.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Maarn

Als een dierbare komt te overlijden, ontstaat er een emotionele en hectische periode waarin veel moet worden geregeld. U moet zaken regelen waarvan u misschien niet eens weet wat er allemaal mogelijk is. Monuta Van Zoeren ontzorgt, ondersteunt en begeleidt u graag bij het regelen van een uitvaart in deze moeilijke periode. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een afscheid met een goed gevoel krijgt. Dit doen wij door een band met u te creëren en te luisteren naar de wensen die u heeft rondom een begrafenis of crematie. Een uitvaart in de Utrechtse Heuvelrug kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
begrafenis-regelen-02-maarn-van-zoeren.jpg
Postadres
Lindenlaan 1-C
3951 XT Maarn
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
uitvaartverzorger-monuta-van-zoeren.jpg
Uitvaartverzorger

Martino

van Zoeren

Lees meer over Martino

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta van Zoeren?
U kunt terecht bij Monuta van Zoeren voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Maarn, Maarsbergen, Austerlitz, Doorn, Leersum, Driebergen-Rijssenburg, Amerongen, Woudenberg, Overberg en Scherpenzeel.